HÅNDKNYTET uldtæppe Vintage 10181, stel, blomster - terracotta / grøn

Ny vare

Fleecehøjde: ca. 5 mm

Vægt: ca. 2,20 kg/m2

Sammensætning: 100% uld

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

3 724,80DKK inkl. moms


Advarsel: Sidste enheder på lager!

Produkt information

MaterialeUld
FormRektangulær
ModelBlomster

Yderligere information

HÅNDVÆVDE TÆPPER

Fordyb dig i den unikke verden af ​​tyrkiske tæpper, som er de mest udsøgte eksempler på traditionelt håndværk. Hvert af de fremhævede tæpper er et unikt mesterværk, håndvævet med præcision og sans for detaljer. De kommer fra de tyrkiske provinser Isparta og Ladik, som er kendt for deres lange tradition for vævning. Gennemsnitsalderen på de præsenterede tæpper er 20-30 år, hvert tæppe har sin egen historie, hvilket giver interiøret en unik karakter, i overensstemmelse med den nuværende vintage stil. Antikke uldtæpper vil være en unik tilføjelse til ethvert rum. De vil være perfekte til stuen og soveværelset, men vil også være en interessant tilføjelse til det indre af et kontor eller en korridor.
Hver del af denne kollektion er lavet af 100% uld, hvilket gør produkterne ekstremt holdbare. Tæpper lavet af dette naturlige råmateriale er blevet værdsat i århundreder for deres høje kvalitet og hygroskopiske egenskaber.

De præsenterede tæpper er, trods deres alder, i fremragende stand. Disse produkter er nøje udvalgt. Hvert tæppe blev omhyggeligt renset, trimmet og bleget, hvilket genskabte sin oprindelige glans og afslørede dets fulde farver. Takket være dette er hvert tæppe i fremragende stand.

Karakteristiske træk ved håndvævede antikke uldtæpper:

- fleece er lavet af 100% naturlig uld;
- hvert tæppe er unikt, det er nøje udvalgte produkter, der kun vises i enkelteksemplarer;
- tæppet har sin egen historie, som giver en unik retro og vintage atmosfære til interiøret;
- kort fleece gør dem nemme at passe på dagligt.


Vi inviterer dig til at tjekke vores kollektion af antikke håndvævede uldtæpper! Hvert af de præsenterede tæpper kan ikke kun blive et dekorativt element, men også bringe atmosfæren og kulturen i de fjerntliggende provinser Isparta og Ladik til interiøret, mens de forbliver i harmoni med økologi og ideen om bæredygtig udvikling.

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook