Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Ren Vis

Runde og ovale tæpper

Informacje

Runde og ovale tæpper

420 varer

 

Blandt de hundredvis af forskellige designs og størrelser af tæpper, der findes, er det ikke let at finde det tæppe, der vil pynte i dit rum. Moden er på vej tilbage, ikke kun i form af tøj, men også i form af indretningstrends, og derfor er ovale og runde tæpper mere og mere almindelige til at dekorere gulve.

Tilpasset form

Runde og ovale ...

 

Blandt de hundredvis af forskellige designs og størrelser af tæpper, der findes, er det ikke let at finde det tæppe, der vil pynte i dit rum. Moden er på vej tilbage, ikke kun i form af tøj, men også i form af indretningstrends, og derfor er ovale og runde tæpper mere og mere almindelige til at dekorere gulve.

Tilpasset form

Runde og ovale tæpper ser bedst ud i et rum, hvor der allerede er andre genstande af samme form. Det er vigtigt at bevare harmonien i cirklen, som giver dynamik til det arrangerede rum. Hvis der er puffer, dekorative cirkulære elementer på møblerne, lamper, spejle eller et sofabord i rummet, er der en god chance for, at et afrundet tæppe vil passe perfekt til indretningen.

Bredt udvalg

Vi har mange forskellige modeller i vores tilbud. Der findes både mindre, der er ideelle til badeværelser og gangarealer, og store og imponerende, der kan pynte i stuer, spisestuer og soveværelser. Når du beslutter dig for en bestemt type, er det værd at tænke grundigt over det sted, hvor den skal bruges, da det bør være afgørende for, hvilken type stof der vælges. Hvis du køber et produkt til køkkenet eller badeværelset, er det bedre at vælge et produkt, der er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for fugt. Det samme gælder for tæpper, der dekorerer en korridor, hvor det ofte er nødvendigt at støvsuge eller rengøre snavs. Til disse opgaver anbefaler vi syntetiske fibre som polypropylen eller polyester. Skal du indrette et soveværelse, en stue eller et børneværelse? Så er det helt sikkert bedre at fokusere på tilstrækkelig varmeisolering og en bunke, der er behagelig at røre ved. Se udvalget af runde og ovale tæpper fremstillet af naturlige stoffer som uld eller jute, der er meget holdbare. Og selv om moderne metoder til at fremskaffe kunstige garner gør dem af høj kvalitet og behagelige at røre ved, er naturlige materialer stadig meget populære. Du finder en række forskellige størrelser i vores butik, lige fra et lille tæppe til at ligge under et bord med en blomst i et hjørne af et rum til et stort, rigt ornamenteret rundt tæppe, der kan ligge under et spisebord i træ for at glæde dine gæster og gøre din indretning komplet.

Hvordan vælger man den rigtige farve?

Mens valget af den rigtige størrelse ofte er begrænset af størrelsen af det rum, som tæppet skal bruges i, er farve og mønster et meget frit og uhøjtideligt spørgsmål. Hvis du indretter din lejlighed eller dit hus i en bestemt stil, ved du ofte, hvilken nuance du leder efter. Vi har mange hvide, beige og sarte grå modeller i vores katalog, som vil give din indretning en varm og behagelig følelse. Hvis du ønsker en stærk og klar farve, som vil tiltrække opmærksomhed eller understrege rummets moderne stil, skal du satse på stærke farver som marineblå, rødbrun, grøn eller gul. Den høje kvalitet af vores produkter sikrer, at farven ikke falmer, og at fleecen ikke mister sin tæthed med tiden. For dem, der ønsker stærke kontraster, har vi færdige flerfarvede sammensætninger, som kombinerer mange farver eller mønstre - du kan ændre hele din indretning med blot ét tilbehør!

Hvad skal du overveje, når du vælger det rigtige gulvtæppe til dit hjem eller din lejlighed?

Der er et par ting, du skal være opmærksom på, hvis du planlægger at købe et rundt eller ovalt tæppe, herunder:

- Find et bestemt sted for at vurdere, hvilken størrelse du har råd til,

- tilpasse den fibertype, den er fremstillet af, til de forhold, hvor den skal anvendes,

- Find ud af, om nogen i huset er allergisk, og vælg et tæppe af en sikker fiber,

- kontrollere, om der er cirkulære elementer i det indrettede rum,

- Overvej, hvilke farver der passer til din indretningsstil,

- Beslut dig for, hvilken fleecehøjde du er interesseret i,

- Find ud af, hvordan du rengør dit valgte tæppe.

Klassisk eller moderne løsning?

I øjeblikket er runde og ovale tæpper af både kunstige og naturlige materialer ikke særlig forskellige i kvalitet. De syntetiske fibre er generelt billigere. Begge materialer har samme blødhed og holder i mange år. De fleste af vores tæpper kommer fra Tyrkiet eller Belgien. Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilket materiale dit tæppe skal være lavet af, kan du kigge på de tilgængelige mønstre og finde et produkt, der vil glæde dig. Et tæppe vil trods alt pryde dit rum i lang tid.

Mens du leder efter det perfekte tæppe, skal du også kigge på udsalgsafdelingen, hvor du kan finde modeller til spotpriser.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 420
Viser 1 - 48 af 420

Follow us on Facebook