BERBER tæppe BJ1250 Boujaad håndvævet fra Marokko, Boho - beige / orange

Ny vare

Fleecehøjde: ca. 25 - 30 mm

Vægt: ca. 1,90 kg/m2

Sammensætning: 100% uld

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

4 169,06DKK inkl. moms


Advarsel: Sidste enheder på lager!

Produkt information

MaterialeUld
FormRektangulær
ModelGeometri

Yderligere information

Unikt og enestående – Oplev håndvævede tæpper fra Marokko

Historien om tæppefremstilling i Marokko går tusinder af år tilbage. For lokalbefolkningen var tæpper ikke kun dekorative elementer, men primært et kulturelt udtryk. I nutiden er Marokko hjemsted for omkring 45 forskellige berberstammer, hver med sine unikke væveteknikker, farvepaletter og mønstre.

Håndlavede marokkanske tæpper er unikke, enestående indretningselementer, der tjener som en kilde til viden om berberkultur og ægte kunstværker. Hele produktionsprocessen foregår manuelt, hvor hver knude omhyggeligt væves på en stående væv. Vævemetoder går i arv fra generation til generation inden for stammen, hvilket resulterer i, at hver marokkansk stamme har forskellige væveteknikker, mønstre og farvepræferencer. Af respekt for traditioner, der er gået i arv gennem årene, afspejler samlingen af ​​navne også navnene på de marokkanske etniske grupper, der skabte dem.
Det vigtigste materiale, der bruges til at fremstille disse tæpper, er uld, hvilket sikrer, at tæpperne er smukke, usædvanligt holdbare og komfortable.

Eksklusive tæpper fra Marokko er et ideelt valg ikke kun for kunstentusiaster, men også for rejsende og fans af unikke genstande. Den håndlavede produktionsproces garanterer, at der ikke findes et identisk tæppe andre steder i verden.

Marokkanske BOUJAAD tæpper er lavet af fåreuld, hvilket gør dem til eksklusive produkter af høj kvalitet. Den sidste fase af skabelsen af ​​BOUJAAD tæpper involverer vask og kæmning. At kæmme dem 2 eller 3 gange hjælper med at fjerne overskydende fibre og give bunken det ønskede arrangement. Hvert trin i skabelsen er derfor meget bevidst og tidskrævende, med metoder, der er gået i arv gennem generationer i tusinder af år perfektioneret til perfektion.

Karakteristiske træk ved marokkanske tæpper:

  • Hvert tæppe er håndlavet af marokkanske vævere i kun ét eksemplar. Dette gør produktet til en unik tilføjelse til interiøret og et mesterværk inden for sit felt.
  • Fremstillet udelukkende af uld. Dette naturmateriale sikrer med sin holdbarhed og spændstighed tilfredshed med købet i mange år.
  • Et uldtæppe kan i begyndelsen frigive en smule støv – en naturlig egenskab ved dette materiale. Vær dog sikker på, at det på ingen måde er ubelejligt eller skadeligt.

Bring et strejf af marokkansk kultur til dit hjem med disse exceptionelle og unikke håndvævede tæpper direkte fra Marokko!

 

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook