Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Ren Vis

Informacje

Sisaltæpper

387 varer

 

Er du på udkig efter tæpper, der holder i lang, lang tid? Ønsker du møbler, der virkelig vil gøre en forskel i dit værelses udseende? Så er du kommet til det rette sted! I denne kategori tilbyder vores online shop Dywany Łuszczów unikke snoretæpper, som nyder uophørlig popularit...

 

Er du på udkig efter tæpper, der holder i lang, lang tid? Ønsker du møbler, der virkelig vil gøre en forskel i dit værelses udseende? Så er du kommet til det rette sted! I denne kategori tilbyder vores online shop Dywany Łuszczów unikke snoretæpper, som nyder uophørlig popularitet selv blandt vores mest krævende kunder. Stringtæppe kaldes også for sisaltæppe, og derfor kan disse navne bruges i flæng. Navnet stammer naturligvis fra selve sisal, som er en hård og modstandsdygtig fiber, der stammer fra en særlig agaveart. Vi inviterer dig hjerteligt til at kigge på vores forslag. Et sisaltæppe er en investering, der vil holde i mange år, og som du vil være meget tilfreds med.

String-tæpper og deres vigtigste fordele

Vi har allerede nævnt, at sisal er et yderst karakteristisk materiale på grund af dets holdbarhed. Dette betyder naturligvis, at tæpper fremstillet af dette materiale er meget holdbare, modstandsdygtige over for skader, men også praktiske. Sisaltæpper er også populære, fordi de er fuldstændig smudsafvisende og nemme at holde rene. Et sisaltæppe kan støvsuges uden at man behøver at bekymre sig om, at dets struktur bliver beskadiget. Det slidstærke materiale gør også et fladt vævet tæppe ideelt til hjem og lejligheder med kæledyr. Alle kæledyrsejere støvsuger stort set hver dag, hvilket nogle tæpper måske ikke overlever. Heldigvis er modeller med ledning modstandsdygtige over for denne type skader. Et fladvævet tæppe er også kendetegnet ved sin tætte vævning, som ligner et tæppebrolægningstæppe i sit design. Kan du forestille dig et mere funktionelt stykke? Sandsynligvis ikke, og derfor må de ikke mangle i vores online shop. Takket være det faktum, at vi konstant forsøger at udvide vores tilbud, kan kunderne i vores butik nyde godt af produkter, der altid er skabt på baggrund af de aktuelle tendenser.

Sisaltæpper - hvilke modeller finder du?

For at imødekomme selv de mest krævende kunders behov har vi først og fremmest forsøgt at strukturere vores tilbud på en sådan måde, at alle kan finde det mest interessante stykke for sig selv her. Drømmer du om et beige striktæppe? Så tag et kig på vores tidløse Cooper-kollektion. Du kan finde nogle meget interessante tæpper med mosaikker, diamanter og alle mulige abstrakte mønstre, som det er svært at få øjnene væk fra. Eller vil du gerne have en grå eller blå variant? I så fald kan Loft-serien være en interessant samling for dig. Du kan finde både enkle og mere udsmykkede stykker, der ligeledes er værdsat for deres fantastiske håndværk. Vil du gerne købe et nyt farvestrålende striktæppe? Svaret på dine forventninger er naturligvis Color-kollektionen. Tæpper fra denne serie vil give din indretning en unik karakter, og du vil helt sikkert sætte pris på interessante farvekombinationer, som er svære at undgå at lægge mærke til. Især fordi Color-kollektionen ikke kun indeholder interessante farver, men også meget imponerende mønstre. Hvad med et tæppe med blade eller flotte ornamenter? Vi er sikre på, at uanset hvilken type tæppe der står på din indkøbsliste, vil du finde et tæppe, der opfylder dine forventninger. Et væld af forskellige farver, mønstre, former og størrelser gør sisaltæpper til en fantastisk løsning til både traditionelle og mere moderne rum. Et sisaltæppe kan bruges i din stue, soveværelse, spisestue, men også i gangen. Der er selvfølgelig heller ikke noget, der forhindrer dig i at vælge flere forskellige versioner på én gang og placere dem i de rum, du ønsker. Hvis du vælger et mere dekorativt stykke, vil du meget hurtigt gøre tæppet til praktisk talt den vigtigste dekoration i rummet. Det er også værd at nævne, at sisaltæpper er en god løsning for alle mennesker, der lider af forskellige allergier og overfølsomheder. Disse antistatiske og miljømæssigt sikre tekstiler bør være hjemme i alle huse og lejligheder.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 387
Viser 1 - 48 af 387

Follow us on Facebook