Filtre
Model
Form
Materiale
Farve
Szerokość - chodniki
Ren Vis

Informacje

Fortove

416 varer

 

Når du indretter dit hjem eller din lejlighed, ved du ofte ikke, hvilket specifikt produkt du skal vælge for at gøre det så funktionelt som muligt. Ud over klassiske løsninger i standardstørrelser tilbyder vi tæpper og gulvtæpper i metermål, som kan tilpasses perfekt til dit rum. Find d...

 

Når du indretter dit hjem eller din lejlighed, ved du ofte ikke, hvilket specifikt produkt du skal vælge for at gøre det så funktionelt som muligt. Ud over klassiske løsninger i standardstørrelser tilbyder vi tæpper og gulvtæpper i metermål, som kan tilpasses perfekt til dit rum. Find den model og det mønster, du er interesseret i, og vi vil forberede den passende længde til dig i henhold til din bestilling. Det er virkelig nemt! Vi tilbyder funktionelle tæpper, der er holdbare, stilfulde og præcist forarbejdede! Vi fokuserer på kvalitet og variation. Vi inviterer dig til at tjekke vores katalog!

Stort udvalg af tæpper og gulvtæpper

I vores butik finder du mange forskellige modeller, som vil pynte i ethvert rum. Tilbuddet omfatter bl.a. tæpper: klassiske, gummibelagte (skridsikre), sisalsnor og moderne tæpper. Vi har også meget tilbehør, f.eks. skridsikre måtter eller gulvstænger.

Tæppe i metermål - hvilket tæppe skal du vælge?

Hvis du vælger et tæppe i metermål, foretager vi den præcise forarbejdning på stedet. Vi garanterer, at produkterne er nye. Du kan frit kombinere tæpper og tæpper med hinanden og skabe en individuel sammensætning. Med ét produkt kan du give din indretning en unik karakter og ændre den fuldstændigt. Et tæppe eller tæppe af høj kvalitet gør din indretning hyggeligere. Hvis du kombinerer farven og bunkehøjden korrekt med den fremherskende indretning, kan du være sikker på, at produktet kun vil fremhæve rummets kvaliteter.

Match dit tæppe til din indretning

Du kan finde masser af mønstre og farver, så det er nemt at vælge et tæppe, der passer til din indretning. De fleste af vores tæpper kombinerer funktionalitet med et elegant design. Vores tæpper og tæpper er velegnede til brug i: soveværelser, børneværelser, stuer, kontorer og praksis, køkkener og badeværelser, korridorer og gange, på trapper, terrasser og altaner (kun dem, der er egnet til udendørs brug).

Vi tilbyder altid vores produkter til attraktive priser.

Vælg dit mønster og stof

Tæpper og tæpper i vores sortiment er fremstillet af naturlige og kunstige materialer. Du kan finde tæpper fremstillet af juteuld, polyester, akryl, polyamid og meget mere. Når du vælger et bestemt garn, skal du sørge for, at det passer til forholdene i dit rum. Valget af stof afhænger bl.a. af, om der er allergi eller husdyr i huset, og det er også vigtigt, hvordan man holder produktet rent. Ved at vælge et tæppe eller tæpper med specifikationer, der ligger meget tæt på dine behov, sikrer du dig et produkt, der holder i mange år.

Find den rigtige størrelse

Størrelsen af et tæppe eller tæppe afhænger i høj grad af dine præferencer. Bredden på vores tæpper starter fra 50 cm og kan nå op til 300 cm.

Det er ikke let at vælge en farve

Hvis du allerede ved, hvilken farve tæppe eller tæppe du leder efter, kan du filtrere for kun at se de produkter, der opfylder dine forventninger. Hvis du ikke ved, hvilken farve du vil dekorere dit værelse med, er det et svært valg, fordi vi har alle mulige forskellige mønstre og farver. Det er værd at vælge den farve, der passer til stilen i dit hus eller din lejlighed. Hvis du foretrækker minimalisme, skal du vælge grå og sorte farver. Hvis du vil indrette din stue i glamour-stil, skal du satse på rige mønstre, helst med dyremotiver. Engelsk og klassisk stil kan lide lyse farver, som ser elegante ud og giver klasse. I moderne interiør er det værd at vælge en stærk og tydelig farve, som vil give rummet liv og karakter. Hvis du går efter et retro-look, kan du se disse rigt dekorerede tyrkiske tæpper, som minder om dem, der var på mode i 1950'erne og 1960'erne.

Tæpper er på mode igen

Tæpper, tæpper, tæpper er igen på mode, og de optræder oftere og oftere i huse eller lejligheder, og det er meget godt, for ud over den utvivlsomme dekorative funktion har de også flere andre funktioner:

- beskytter gulvet mod skader som f.eks. ridser,

- beskytter mod kulde og isolerer godt,

- tilføjer komfort og hygge til værelserne,

- reducerer glatte overflader.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 416
Viser 1 - 48 af 416

Follow us on Facebook