Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Szerokość - chodniki
Ren Vis

Informacje

Værelse

1995 varer

 

Det er en stor udfordring at indrette en ny lejlighed eller renovere den. Nogle gange er vi begrænset af pladsen, andre gange af et lille budget. Der findes imidlertid en gruppe af dekorativt tilbehør, der kan betragtes som en økonomisk måde at forny indretningen på. Blandt dem er tæpper. Det er et univer...

 

Det er en stor udfordring at indrette en ny lejlighed eller renovere den. Nogle gange er vi begrænset af pladsen, andre gange af et lille budget. Der findes imidlertid en gruppe af dekorativt tilbehør, der kan betragtes som en økonomisk måde at forny indretningen på. Blandt dem er tæpper. Det er et universelt tilbehør, der kan integreres perfekt i næsten alle rum - fra stuen, over badeværelset til køkkenet. Tæpper er ved at blive mere populære og vender tilbage til ynde. I vores tilbud finder du tæpper og tæpper i topkvalitet til alle rum i dit hjem.

Hvorfor bruge et tæppe i din indretning?

Et tæppe er et alsidigt tilbehør, der kan bruges i alle rum. Den har mange fordele, som et stigende antal brugere sætter pris på. Hvorfor skal du vælge tæpper som et supplement til en indretning?

 • Det er et stilfuldt tilbehør, der kan supplere din indretning. Mange mener, at det er prikken over "i". Det er en nem måde at varme en indretning op på og give den en hyggelig følelse.
 • Tæpper holder dine fødder behageligt varme ved at isolere gulvets kulde. Så uanset hvilket rum der er, kan du gå barfodet uden at bekymre dig om frosne fødder.
 • Tæpper er med til at adskille zoner i et rum. De er derfor perfekte til små lejligheder, hvor et interiør kan opfylde flere forskellige funktioner.
 • Tæppet dæmper effektivt støj.
 • Det er også fantastisk til at beskytte dit gulv mod snavs og skader. Tæpper kan støvsuges og shampooes ud af dit hjem, hvilket helt sikkert gør det lettere at holde dit værelse ryddeligt.
 • Skridsikre gulvtæpper giver sikkerhed og komfort. De er uundværlige i hjem med små børn og ældre mennesker. De reducerer risikoen for at glide og dermed for smertefulde fald og eventuelle skader.
 • Bløde tæpper polstrer, hvilket er grunden til, at de anbefales til folk, der klager over rygsmerter og trætte ben.
 • Et tæppe af antiallergiske og antistatiske materialer er perfekt til boliger, hvor der er allergikere. Uønskede organismer eller svampe udvikler sig ikke på overfladen af denne type materiale.

Vores butik har et bredt udvalg af tæpper, der passer til ethvert rum og enhver stil. De imponerer ikke kun med deres smukke design, men også med deres høje kvalitet. Du er sikker på at finde det tæppe, der passer til dig - under hensyntagen til dine behov og indretningen af dit hjem. Alle de modeller, som vi tilbyder, er i overensstemmelse med de aktuelle tendenser.

Værelser - hvor skal man vælge hvilket gulvtæppe?

Der er flere værelser i en lejlighed, som alle er indrettet på forskellig vis. Tilføjelser vælges således, at de ikke kun er attraktive, men også funktionelle. Vi foreslår, hvordan du vælger et tæppe til et bestemt rum.

 • Køkken. Dette er et rum, hvor gulvet er udsat for forskellige former for snavs. Et tæppe i køkkenet vil ikke kun være en interessant designtilføjelse, men vil også beskytte gulvet mod snavs og skader. Når noget falder ned, er der desuden mindre risiko for, at det går i stykker på det bløde materiale. Køkkentæpper skal være lette at holde rene. Det er godt, hvis de kan vaskes i vaskemaskine.
 • Stue. Mange mennesker kan ikke forestille sig, at der mangler et tæppe i dette rum. Og det med rette. Det er her, vi tilbringer det meste af vores tid og modtager gæster. Det er derfor værd at sørge for, at indretningen er hyggelig og indbydende. I stuen kan du vælge et gulvtæppe med lav, mellemlang eller høj luv. Det afhænger alt sammen af den effekt, du ønsker at opnå. Stuen er ofte det sted, hvor folk gerne ligger på gulvet, så det er vigtigt at vælge et tæppe, der er blødt og let at holde rent.
 • Gang. Dette er et rum med meget trafik. Dens gulv er også mere udsat for snavs. Her bør du vælge et tæppe, der er let at holde rent, og som samtidig passer til stilen i indretningen. Dine besøgende vil jo se den, så snart de træder ind i dit hjem. Et tæppe, der er let at holde rent, er en god idé.
 • Soveværelset. Som et sted til hvile og afslapning kræver det en passende indretning. Det er værd at sørge for at gøre dette rum hyggeligt. Tæpper med længere luv er en interessant løsning. Det er behageligt at træde på dem med bare fødder umiddelbart efter at være stået op af sengen. En kombination af to mindre tæpper på hver side af sengen er fin.
 • Badeværelse. I dette rum er det værd at sætte ikke kun på æstetik, men også på funktionalitet. Et badeværelsestæppe skal være fremstillet af et holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for fugt og let at holde rent. Det vil være rart for din husstand at træde barfodet på et blødt tæppe i stedet for kolde fliser.
 • Børneværelse. Et tæppe på småbørnsværelset skal være blødt, let at rengøre og holdbart. Det er godt, hvis det ikke kun supplerer rummets indretning, men også beskytter mod de ubehagelige konsekvenser af fald. Desuden giver tæppet barnet mulighed for at lege komfortabelt. For de yngste medlemmer af husstanden er det tilrådeligt at vælge en allergivenlig model.

Det rigtige tæppe til rummet vil fortryller interiøret. Det er en fantastisk måde at give det hygge og harmoni på. Tæpper er også en måde at genopfriske interiøret på på en økonomisk måde uden at skulle afholde store udgifter til renovering.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 1995
Viser 1 - 48 af 1995

Follow us on Facebook