Filtre
Model
Form
Materiale
Farve
Szerokość - chodniki
Ren Vis

Informacje

Sisal-tæpper med snor

34 varer

 

Leder du efter et gulvtæppe til stuen, der vil supplere din indretning og holde i mange år? Vi anbefaler Sisal-tæpper, som ikke uden grund er meget populære. Det store udvalg og muligheden for at skabe individuelle sammensætninger takket være muligheden for at kombinere flere modeller gør dem velegne...

 

Leder du efter et gulvtæppe til stuen, der vil supplere din indretning og holde i mange år? Vi anbefaler Sisal-tæpper, som ikke uden grund er meget populære. Det store udvalg og muligheden for at skabe individuelle sammensætninger takket være muligheden for at kombinere flere modeller gør dem velegnede til alle arrangementer. I vores sortiment finder du forskellige farver og mønstre, som nemt kan tilpasses til rummet. Sisaltæpper kan også bruges udendørs, da de er kendetegnet ved at være modstandsdygtige over for fugt og sollys, så de er også perfekte til altanen eller terrassen.

En nem måde at få en gangbro, der passer til din indretning

Når du køber et tæppe i metermål, har du stor frihed - du kan vælge flere stykker af det samme tæppe og få ensartede gulve i hele dit hjem, uanset gulvet eller rummets formål. Der er også mulighed for at kombinere forskellige mønstre for at skabe en interessant, individuel sammensætning. Hvert stykke bliver præcist kantet, så du behøver ikke at bekymre dig om sarte hjørner og kanter. Stringtæpper i vores tilbud har flere forskellige tykkelser. Den mest populære er ca. 6 mm, som sikrer en god isolering, dæmper lyde, herunder lyden af skridt, og er blød nok til at sikre komfort, når man går.

Det perfekte tæppe til gangen

Korthårede tæpper passer til indretningen, så hele sammensætningen er sammenhængende, og gulvet er beskyttet ordentligt. Denne type tæpper er ideelle til brug under en sofa, et bord eller en bænk. For dem, der kan lide kontraster og stærke farveakcenter, anbefaler vi tæpper til stuen i farver som marineblå, grøn eller orange. De vil sætte liv i rummet og tilføre dynamik. Deres farve kan understreges af matchende tilbehør, f.eks. puder eller gardiner - på den måde får hele arrangementet sammenhæng. Jutetæpper er en fantastisk tilføjelse til rum indrettet i boho- eller skandinavisk stil. Dette er et materiale, som er forbundet med naturlighed og tilfører varme til rummet. Karakteristisk farve og struktur gør et sådant tæppe universelt og kombinerer elegant ikke kun med lyse, men også med mørke møbler. Et tæppe på gulvet beskytter det mod mange mekaniske skader, f.eks. ridser. Desuden beskytter det boligejerne mod gulvets kulde og glatte overflade. Derfor er strengte tæpper fra meter perfekte til korridorer og gange. Muligheden for individuelt valg af længde gør det nemt at tilpasse den enkelte model til dine behov. De mange forskellige farver og mønstre giver dig også mulighed for at kombinere tæppets farve æstetisk med indretningen. Et sisaltæppe kan også bruges i køkkenet, især hvis der f.eks. er et spisehjørne.

Fordele ved sisaltæpper med snor

Hvis du ønsker at købe et tæppe, der kan bruges i lang tid, er et tæppe med snor en god mulighed. Ikke kun at en sådan model er meget funktionel, fordi den er velegnet til køkkenet, badeværelset, stuen og korridoren, men den er også lavet af højkvalitetsgarn - polypropylen. Takket være maskinvævning er produktet kendetegnet ved høj holdbarhed og lang levetid. Materialet anbefales til allergikere - den tætte vævning og struktur, der er karakteristisk for syntetiske fibre, tilbageholder ikke støv. Desuden er denne type garn ikke befordrende for støvmider og svampe, så husstandens medlemmer kan føle sig trygge. Fladvævet belægning er også en ideel løsning for ejere af firbenede dyr, fordi det er nemt og hurtigt at fjerne hår fra den. En ubestridelig fordel ved snoretæpper er, at de er lette at rengøre. De bliver ikke beskadiget ved støvsugning, og i tilfælde af større snavs er det ofte nok at tørre pletten af med en fugtig klud. Stoffet har også en antistatisk virkning. Under brug mister den ikke sin tæthed og falmer ikke i solen. Takket være brugen af syntetiske fibre bevarer sisaltæpper levende farver og høj kvalitet, og samtidig fås de til attraktive priser. Muligheden for at forberede dem til at måle har også en positiv indflydelse på besparelser. Der anvendes moderne metoder og teknikker til vævning i produktionen, så på trods af at der anvendes kunstige materialer, ligner de i funktionalitet og kvalitet meget naturlige tæpper. Vi anbefaler også brug af skridsikre måtter under gulvtæppet, som beskytter tæpperne mod forskydning og ikke har negativ indflydelse på brugen af dem.

Mere
Viser 1 - 34 af 34
Viser 1 - 34 af 34

Follow us on Facebook