Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Ren Vis

Informacje

Shaggy tæpper

326 varer

 

Ønsker du, at de tæpper, du køber, blot skal imponere med deres fænomenale udseende? Er du på udkig efter forslag, som du vil kunne ændre alle, selv de mest krævende interiør? Ønsker du en model, der vil tjene dig i lang tid og behage dit øje? Så er du kommet til det perfe...

 

Ønsker du, at de tæpper, du køber, blot skal imponere med deres fænomenale udseende? Er du på udkig efter forslag, som du vil kunne ændre alle, selv de mest krævende interiør? Ønsker du en model, der vil tjene dig i lang tid og behage dit øje? Så er du kommet til det perfekte sted! I denne kategori tilbyder vores online shop Dywany Łuszczów shaggy tæpper af høj kvalitet, som er svære at ignorere. Shaggy tæpper er simpelthen stykker med lange hår, og selve udtrykket kommer fra engelsk og henviser til ord som shaggy eller hairy. Derfor kan du også støde på udtrykket "shaggy tæpper". De er også kendetegnet ved en bunke, der kan være op til 10 cm lang eller længere. Fordi disse tekstiler er så populære, kunne de ikke mangle i vores butik. Tag et kig på de modeller, vi har udarbejdet, og vælg den, der passer til dig.

Hvorfor vælge et tæppe med lurvet hår?

Den ubestridelige fordel ved shaggy tæpper er først og fremmest deres meget slående udseende. Kan du forestille dig en model, der vil tiltrække mere opmærksomhed til sig selv end blot et tæppe med lang luv? Sandsynligvis ikke, og derfor er disse modeller en fantastisk løsning til både traditionelle og mere moderne rum. Deres valg vil give dig mulighed for at bruge interiøret og samtidig tilføje en unik karakter til det. Det er ikke uden grund, at en stor fordel ved disse tæpper netop også er, at de er karakteristiske på grund af deres lange luv. I praksis er det ganske enkelt ikke hensigtsmæssigt at bruge dem og især ikke at gå på dem barfodet... yderst behagelig og afslappende. Shaggy tæpper er derfor et godt valg til soveværelser, stuer, men også til børneværelser. Vores små børn elsker jo at lege på gulvet. Langhårede tæpper er meget tykke, hvilket igen betyder, at de isolerer gulvet fantastisk godt. Vi kan med succes placere en sådan model på paneler, fliser eller parketgulve. Et tæppe med lange pæle kan også vise sig at være en god løsning i tilfælde af akustiske problemer. Det er disse tekstiler, der gør det muligt at dæmpe rummene betydeligt, hvilket skyldes deres tætte og lange luv. Det er umuligt ikke at nævne det faktum, at et behåret tæppe, i modsætning til hvad det kan synes... er slet ikke problematisk at holde rent. Regelmæssig støvsugning og fjernelse af pletter giver os mulighed for at nyde den smukke finish af vores valgte tæppe i lang tid.

Hvilke shaggy tæpper kan du købe hos os?

For at imødekomme behovene hos vores mest krævende kunder har vi sørget for, at vores tilbud er meget varieret. Står et gråt, uldhåret tæppe på din indkøbsliste? Så vil du helt sikkert kunne lide et af vores Micro-, Narin- eller Lapin-tæpper. Men hvis du drømmer om et grønt, uldhåret tæppe, skal du ikke lede længere end til modeller som Galaxy eller Berber-kollektionen. Du kan også købe brunt eller hvidt tæppe. I denne farveserie finder du f.eks. Space 3D-tæpper i forskellige nuancer, Bunny-tæpper, der imiterer kaninpels, eller Lapin-tæpper. Det er op til dig, om du vælger en ensfarvet variant, eller om du vælger et stykke, der også imponerer med sit interessante design. Der er selvfølgelig intet, der forhindrer dig i at købe flere forskellige udgaver på én gang. Især hvis du er i gang med at indrette flere rum i dit hjem. Ud over det store udvalg af farver og unikke designs er vores tæpper også populære på grund af deres meget forskellige størrelser. Uanset om du er på udkig efter et lille eller stort tæppe, er du sikker på at finde det rigtige tæppe. Disse populære størrelser omfatter f.eks. et shaggy tæppe 160x220, et shaggy tæppe 120x170 eller et shaggy tæppe 80x150. Hvis du drømmer om en usædvanlig størrelse, som du ikke kan finde, så tøv ikke med at kontakte os.

Det italienske tæppe er en fantastisk løsning til mange rum. Anbring din model i et rum, der indtil nu ikke har imponeret med sit udseende, og på få minutter ... ...vil det være helt anderledes. Shaggy-tæpper vælges meget ofte af kunderne, netop fordi deres smukke forarbejdning går hånd i hånd med en ekstremt høj kvalitet og en attraktiv pris. Endnu en gang opfordrer vi dig varmt til og inviterer dig til at lære varianter af disse unikke tekstiler, som vi har fremstillet, at kende. Vi garanterer, at du vil blive yderst tilfreds med dem. Shaggy tæpper gør det muligt at skabe tidløse, stilfulde og virkelig attraktive interiører, som vi simpelthen har lyst til at bo i. Det er dog værd at huske på, at de på grund af deres karakteristiske bunke ikke anbefales til rum, der bruges ofte, som f.eks. køkkener. Heldigvis vil du i vores andre kategorier helt sikkert finde et sådant udvalg, som igen vil være... lavet til køkkenet. God fornøjelse med dine indkøb!

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 326
Viser 1 - 48 af 326

Follow us on Facebook