Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Ren Vis

Informacje

Balkon | Terrasse

337 varer

 

Både balkonen og terrassen er gode steder til afslapning. Vi har ikke altid råd til en have, og et privat stykke udendørsrum er ofte guld værd. Et ordentligt indrettet rum giver dig et sted at slappe af og modtage gæster på varme dage. Balkon- og terrassetæpper kan hjælpe med dette. De er et go...

 

Både balkonen og terrassen er gode steder til afslapning. Vi har ikke altid råd til en have, og et privat stykke udendørsrum er ofte guld værd. Et ordentligt indrettet rum giver dig et sted at slappe af og modtage gæster på varme dage. Balkon- og terrassetæpper kan hjælpe med dette. De er et godt supplement til altanmøbler og blomster i potter. Altan-tæpper øger komforten på din altan og gør den lidt hyggeligere. Du skal blot kombinere dem med andre elementer på din altan for at nyde at tilbringe tid i en behagelig atmosfære. De terrassetæpper, der er tilgængelige i vores tilbud, vil opfylde selv de mest krævende kunders forventninger. De er ikke kun en interessant dekorativ tilføjelse, men frem for alt er de meget funktionelle. Vi foreslår, hvilket tæppe du skal vælge til din altan eller terrasse.

Tæpper til altanen og terrassen - hvorfor skulle du det?

Udendørs tæpper er tilbehør, som nogle gange bliver overset. Mange mennesker er mest opmærksomme på havemøbler og blomster i potter. Men det er vigtigt at være opmærksom på, at udseendet af en altan eller terrasse også påvirkes af altan- eller terrassetæpper. Det er en god idé at sørge for, at gulvet er hensigtsmæssigt indrettet og passer ind i det overordnede designkoncept. Hvorfor vælge et gulvtæppe til terrassen?

 • Med dens hjælp kan du skjule grimme betonplader, fliser eller andre gulvfejl på din altan. Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at udskifte gulvet lige nu, kan du vælge et tæppe.
 • Et gulvtæppe til udendørs altaner fungerer godt på både overdækkede og uoverdækkede altaner. Det er oftest fremstillet af vejrbestandige materialer. Derfor er det ikke værd at give afkald på et sådant tilbehør, bare fordi man er bange for at blive beskadiget af vind eller regn.
 • Udendørs terrassetæpper er en god tilføjelse i lejligheder, hvor der er et lille barn, som lige er ved at lære at gå. Når vi tilbringer tid udendørs med dem, behøver vi ikke at bekymre os om, at de små børn lander på kolde fliser, men på et blødt tæppe, der isolerer dem fra det kolde underlag.
 • Tæpper til altanen og terrassen er et must-have i et hjem, hvor der ofte afholdes udendørs arrangementer. De er med til at skabe det perfekte sted at slappe af og giver samtidig en hyggelig atmosfære.
 • - Et terrassetæppe isolerer godt mod flisernes kølighed, så det er det perfekte tilbehør til dem, der kan lide at gå direkte fra stuen ud på altanen for f.eks. at drikke en kop kaffe i det fri.

Udendørs tæppe - hvad skal man være opmærksom på?

Når du vælger et gulvtæppe til haven, terrassen eller altanen, skal du være opmærksom på flere vigtige elementer. De vil hjælpe dig med at finde en model, der passer perfekt til dine behov og forventninger. Vi foreslår, hvilke faktorer der bør tages i betragtning, når du vælger tæpper til balkon og terrasse.

 • Balcony tæpper - deres størrelse er et af de vigtigste elementer at overveje. Den skal tilpasses altanens størrelse og indretning. Nogle vælger at lade gulvtæppet fylde hele gulvet, andre kun en del af det. Dette afhænger allerede af brugernes individuelle smag og præferencer.
 • Et jutetæppe til altanen eller måske et polypropylentæppe? Det er tilrådeligt at undgå naturflor til udendørs tilbehør. Det er mindre modstandsdygtigt over for vejrpåvirkninger, især fugt og sol. Tæpper af kunstige materialer, som også er lette at holde rene, vil fungere perfekt.
 • Tæpper til terrassen eller altanen bør også vælges med stil og farve i tankerne. Den skal passe til de andre elementer, herunder møbler og blomster. Et interessant trick er at bruge kontrastprincippet og vælge en model i en helt anden farve end altanfliserne.
 • Når du dekorerer ydersiden af dit hjem, er det værd at følge de samme principper som ved indretning af det indre. Balkontæpper skal supplere konceptet og være en interessant tilføjelse til designet. Det er ikke værd at lade sig lede hertil ved en tilfældighed. Ud over funktionalitet er det godt at være opmærksom på æstetik.

Inspirationer: Hvilket gulvtæppe til balkon og terrasse?

Et populært valg til altan- og terrassetæpper er modeller i varme jordfarver. De ser godt ud, når de kombineres med rattan- eller fletmøbler. Deres farve gør snavs mindre synligt, hvilket er særligt vigtigt for udendørs tæpper. Et gråt eller mørkeblåt udendørs tæppe til din altan vil passe godt til moderne møbler af metal eller technorattan. På den anden side vil et lækkert grønt terrassetæppe, der efterligner græs, være en universel løsning. Her er lidt inspiration til altaner og terrasser:

 • Polypropylen-balkon-tæpper er en af de mest populære løsninger. Det er meget modstandsdygtigt over for fugt. Desuden absorberer det ikke snavs og er relativt let at holde rent. Den fås i forskellige mønstre og farver.
 • Et udendørs tæppe i form af en bambusmåtte er også en interessant løsning til en balkon eller terrasse. På trods af udseendet er det ekstremt slidstærkt og smudsafvisende. Desuden er det modstandsdygtigt over for fugt og skimmelsvamp. Det bruges også ofte til at indrette pavilloner. Sisal-balkon-tæppet har også lignende egenskaber.
 • Et string balcony tæppe er et fladt vævet tæppe. Det er en alsidig løsning, der kan kombineres med næsten enhver stil. Den er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for snavs og vejrforhold, hvilket gør, at den kan bruges i mange år. String-modellerne fås i moderne og traditionelle versioner. Vlieset deformeres ikke under møbeltrykket, hvilket også er en fordel ved denne løsning.

Balkon- og terrassetæpper bør være fremstillet af materialer, der er modstandsdygtige over for elementerne. Du skal også være opmærksom på, at udendørs tilbehør bliver hurtigere beskidt end indendørs tilbehør. Derfor er det tilrådeligt at støvsuge og rengøre dine udendørs tæpper regelmæssigt, så de bevarer deres egenskaber og kan tjene dig i mange år.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 337
Viser 1 - 48 af 337

Follow us on Facebook