Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Ren Vis

Informacje

Køkken

335 varer

 

Køkkenet anses af mange for at være et særligt interiør. Det er her, familien bruger tid på at tilberede måltider sammen og nogle gange også på at spise dem. Derfor ønsker vi, at det skal være et hyggeligt og varmt interiør. Det naturlige næste skridt er at spø...

 

Køkkenet anses af mange for at være et særligt interiør. Det er her, familien bruger tid på at tilberede måltider sammen og nogle gange også på at spise dem. Derfor ønsker vi, at det skal være et hyggeligt og varmt interiør. Det naturlige næste skridt er at spørge os selv: Passer et tæppe ind i køkkenet? Et tæppe er trods alt et af de elementer, der er forbundet med varme, hygge og fuldender indretningen. Vi svarer: Tæpper til køkkener er en god tilføjelse! Selv om de fleste mennesker stadig forbinder dem med vores bedstemødres køkkener, er det faktisk et element af indretning, der er ved at komme tilbage i fokus. Det store udvalg af modeller gør det muligt for alle at finde den ideelle model til deres lejlighed og indretning. I køkkenerne er der stadig oftere trægulve, som uundværligt suppleres af bl.a. skridsikre køkkenmåtter. I modsætning til hvad det ser ud til, kan en korrekt udvalgt model være nem at holde ren - uden at du behøver at bekymre dig om grimme pletter. Det er en pålidelig måde at varme interiøret op på og fremhæve dets karakter. Vi foreslår, hvad du skal kigge efter, når du vælger et køkkentæppe.

Tæpper til køkkenet - hvorfor skulle du det?

Hvorfor et gulvtæppe i køkkenet? Er der en praktisk grund til det? Uanset stilen i dit rum kan et køkkentæppe supplere din indretning. Her fortæller vi dig, hvorfor du bør vælge denne type løsning.

 • Køkkengulve er normalt lavet af fliser eller laminat. De er kolde og hårde. Tæpper i køkkenet er gode for folk, der elsker at bruge tid på at tilberede måltider. Et sådant tæppe i arbejdsområdet vil gøre en betydelig forskel for komforten ved den daglige madlavning.
 • Køkkentæpper er en måde at varme et interiør op på og fremhæve dets karakter. De kan sætte lidt liv i indretningen og gøre den hyggeligere. De er perfekte både i moderne rum og i rum, der er holdt i en klassisk stil. De vil uden tvivl se perfekt ud på en plads mellem øen og andre møbler.
 • Desuden beskytter køkkentæppet gulvet mod skader og ridser. Det er en god måde at dæmpe på, f.eks. når vi taber noget. Desuden bruges tæpper til at camouflere eventuelle ufuldkommenheder i gulvet, når vi af en eller anden grund ikke har råd til at renovere.
 • I modsætning til hvad mange tror, er tæpper i køkkenet praktiske. Det er nok at vælge en passende model, som passer perfekt til rummets specificitet og vores behov.
 • Tæpper - uanset rum - er en grundlæggende og økonomisk måde at omlægge en indretning på. De fremhæver dens karakter og gør det muligt at fremhæve dens vigtigste træk.

Køkkentæppe - hvad skal du kigge efter, når du vælger?

Når du vælger et køkkentæppe, skal du være opmærksom på flere vigtige aspekter. De vil hjælpe dig med at vælge den rigtige model, som alle husstandens medlemmer vil være tilfredse med. Vi bør ikke kun lade os lede af designet - selv om det også spiller en vigtig rolle i hele processen. Her er de elementer, som du bør være opmærksom på, når du køber et tæppe til køkkenet.

 • Køkkentæpper bør have en lav luv. En model med en ludlængde på ca. 0,5 centimeter er ideel til køkkenet. Et tæppe med kortere luv absorberer ikke så meget snavs som et tæppe med lang luv. Et tæppe med kortere luv fungerer godt, selv med bare fødder. Den uglede model kan derfor ikke anbefales af praktiske grunde i køkkenet. Tæpper med kortere luv bevarer deres æstetiske kvaliteter selv efter mange års brug og korrekt pleje. String-tæpper til køkkener er et godt valg. Et kortere tæppe gør det også lettere at fjerne alle slags krummer fra dets struktur.
 • Et gulvtæppe til køkkenet skal have den rigtige form og størrelse. Oftest vælges rektangulære eller firkantede modeller. Runde og ovale tæpper er også almindelige. Størrelsen bør dog tilpasses det sted, hvor dette tilbehør skal placeres. Den bør ikke være for stor, og den bør ikke være gemt under køkkenmøbler - så den nemt kan flyttes eller løftes hver gang, f.eks. når du gør rent.
 • Køkkentæpper og farvesammensætninger. Det er værd at vælge farver, der til en vis grad skjuler snavs. Dette omfatter grå, brune farver og marineblå farver. Forskellige farvekombinationer, geometriske eller blomstrede mønstre fungerer godt.
 • Tæpper til køkkenet skal også være lette at rengøre. Så: Hvad er et køkkentæppe lavet af? Det er bedst at vælge modeller af syntetiske fibre, der kan vaskes. De er modstandsdygtige over for vand og rengøringsmidler til gulvtæpper. De fjerner også enkelte pletter uden at skulle vaske hele gulvtæppet.

Inspirationer: Hvilket gulvtæppe til køkkenet?

Køkkenet er et sted, hvor det kan være nemt for gulvtæppet at blive beskidt - noget bliver spildt, nogen taber noget. Derfor er det en god idé at have mindst to køkkentæpper i rotation. Her er nogle modeller, der passer godt ind i de fleste køkkener.

Stringtæpper til køkkener ser ikke kun godt ud, men er også holdbare. Modstandsdygtig over for slid og deformation. Det er praktiske modeller, der er lette at rengøre. Det store udvalg af farver gør det muligt for alle at finde noget, der passer til deres hjem.

Et køkkentæppe med geometriske mønstre er en god måde at understrege den moderne karakter af indretningen på. Desuden skjuler den perfekt eventuelle pletter.

 • - Blomstertæpper til køkkener er et forslag til interiører, der er holdt i en traditionel stil. De varmer interiøret op, giver det en hyggelig karakter og dækker pletter meget godt.
 • - Et køkkentæppe under vasken eller et tæppe til hele det åbne rum i rummet? Det hele afhænger af din opfattelse af indretning. Begge versioner fungerer godt, selv om mindre modeller anbefales til køkkener.

Et køkkentæppe skal først og fremmest være praktisk - det skal være let at støvsuge og rengøre i vådt vand. En skridsikker belægning forhindrer ulykker i køkkenet. Den bløde tekstur giver hygge og behagelig varme til dine fødder og isolerer gulvet mod kulden.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 335
Viser 1 - 48 af 335

Follow us on Facebook