Kategorier

Forsendelse og returnering

I tilfælde af betaling på konto sendes 99 % af pakkerne dagen efter, at pengene er nået frem til vores bankkonto. I tilfælde af efterkrav sendes varerne dagen efter, at ordren er accepteret. Vi sender pakkerne med DPD og GLS kurerfirmaer, samt med POLISH POST og ROHLIG SUUS speditionsfirma. Vi anbefaler især at bruge kurerfirmaer, da ca. 90 % af pakkerne ankommer den næste arbejdsdag efter afsendelse af pakken.

Returnering af købte varer er mulig i op til 30 dage fra datoen for modtagelse af forsendelsen (gælder ikke for specialfremstillede produkter). Produkterne må ikke vise tegn på brug. For at returnere varerne skal du bruge den samme ydre emballage som den, der blev brugt til den modtagne pakke. Beløbet vil blive refunderet til din bankkonto efter modtagelse af pakken og inspektion af indholdet. Pakker (returvarer) ved levering accepteres ikke. Returnering på grund af reklamationer skal aftales på forhånd med sælgeren.

Du kan bruge standardfortrydelsesformularen, men det er ikke obligatorisk. Formularen findes på https://chodniki.com/odstapienie.pdf.

Bemærk: Kontroller indholdet af pakken meget omhyggeligt i nærværelse af kureren! Andre klager over eventuelle skader end dem, der er fremsat i kurerens nærvær, vil ikke blive taget i betragtning!

Adresse for eventuel returnering af varer:

F.H. KABIS
DYWANY ŁUSZCZÓW
17 Elektryczna Street
21-040 Świdnik

POLEN / POLAND

 

 


Follow us on Facebook