Tæppe SUPERIOR OMAN orientalsk Ramme rød

Ny vare

DYWILAN

▪ tykkelse: +/- 8 mm

▪ Vægt: 3,70 kg/m2

▪ sammensætning: 100% naturlig uld

▪ tæthed: 890.400 points/m2

▪ Oprindelsesland: Poland

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

4 460,06DKK inkl. moms


Advarsel: Sidste enheder på lager!

Produkt information

MaterialeUld
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

SUPERIOR uldtæpper - luksusudgave i klassisk stil


Vintage- og retrostilarter har stjålet millioner af menneskers hjerter over hele verden. Klassiske og tidløse designs kombineret med elegante farver understreger det unikke i enhver indretning.
SUPERIOR kollektionen af uldtæpper er en hyldest til klassiske designs. De smukke rosetter passer perfekt til træmøbler og skaber en klassisk designstil. Stuen eller soveværelset vil blive et næsten kongeligt sted, fuld af luksus.
SUPERIOR-tæpper er fremstillet af 100 % uld. Det er et helt naturligt materiale og meget holdbart. Uldtæpper mister ikke deres smukke udseende i årevis sammenlignet med syntetiske tæpper, som viser tegn på slitage efter et par år eller endda måneder. For en relativt højere pris får vi med uldtæpper en ualmindelig højere kvalitet og en længere levetid til gengæld for en relativt højere pris.
Det, der adskiller uldtæpper fra andre produkter, er, at de kan placeres i nærheden af pejsen. Uld har den naturlige egenskab, at den ikke udvikler flammer, men kun smelter, når den udsættes for meget høje temperaturer. Det betyder, at glødende gløder, der falder på et uldtæppe, ikke kan forårsage en brand.

SUPERIOR-tæpper er kendetegnet ved:


- brugen af 100 % uld i deres produktion, et materiale, der er blødt og behageligt at røre ved;
- deres elegante og smukke farver, som kombineret med et vintage design vil give en masse elegance og luksus til ethvert interiør;
- OEKO-TEX-certificering, som garanterer en sammensætning, der er sikker for miljøet og mennesker;
- den højeste kvalitet kombineret med dets styrke og fleksibilitet, hvilket gør dette produkt til en smuk dekoration i mange år;
- I begyndelsen af levetiden kan det frigive lidt støv - dette er en naturlig egenskab ved dette materiale. På trods af dette forsikrer vi dig om, at det på ingen måde er irriterende eller skadeligt.

Når du vælger et SUPERIOR-tæppe, er det også værd at huske på, at uld absorberer flydende snavs. Tæppet er den perfekte løsning til stuen, men er måske ikke lige så praktisk i køkkenet.
Det ændrer dog ikke ved det faktum, at uldtæpper er det bedste valg, hvis du ønsker at skabe varme, komfort og en smule luksus i din indretning.


Elsker du vintage stil lige så meget som vi gør? Så vil du helt sikkert elske tæpperne fra SUPERIOR-kollektionen!

 

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook