Tæppe villaa OMEGA Seneh Vintage cognac

Ny vare

DYWILAN

sammensætning: 100% naturlig uld

tykkelse: ca. 9 mm

Vægt: 2,60 kg/m

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

2 714,06DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialeUld
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

Blød, varm, naturlig - se OMEGAs kollektion af uldfødevarer


Stuen er et af de vigtigste rum i ethvert hjem. Derfor er det værd at sørge for, at atmosfæren der er befordrende for hvile og behagelige øjeblikke. For at sikre dette er det værd at vælge et meget vigtigt tilbehør - et tæppe.
Uldtæpper fra OMEGA-kollektionen er et tidløst produkt, som har glædet mange elskere af vintage- og retrostil med sin blødhed og varme. Subtile orientalske mønstre kombineret med utroligt elegante farver skaber et smukt rum til hvile og leg.
Ulden, der anvendes til produktion af OMEGA-tæpper, er et 100 % naturligt og vedvarende materiale. Takket være dette kan vi være sikre på, at vi lever i harmoni med naturen. Ulds egenskaber har været uvurderlige i generationer. Materialets varme giver dig mulighed for at slappe af efter en hård dag. Uld er perfekt til interiører med problemer med at opretholde den rette luftfugtighed. Den naturlige egenskab ved dette råmateriale er, at det absorberer fugt, når der er for meget fugt, og afgiver den igen, når der ikke er for meget fugt.


Egenskaber ved OMEGA-tæppet:

- Fremstillet af 100 % naturligt uldmateriale. Derfor er det miljøvenligt;
- Elegante og smukke farver kombineret med et vintage mønster vil gøre interiøret næsten kongeligt;
- Den har OEKO-TEX-certifikatet, som garanterer en sammensætning, der er sikker for miljøet og mennesker;
- Den højeste kvalitet kombineret med materialets høje modstandsdygtighed og fleksibilitet vil gøre dette produkt til en smuk dekoration i mange år;
- Et uldtæppe kan støve lidt i starten - det er en naturlig egenskab ved dette materiale. Vi kan dog forsikre dig om, at det på ingen måde er besværligt eller skadeligt.

Skab lidt luksus i din indretning - takket være uldtæpper er det meget nemt at gøre det. Den meget højere kvalitet i forhold til syntetiske tæpper vil gøre husstandens medlemmer glade for tæppets komfort og blødhed i mange år.


Stue, soveværelse eller måske en korridor? Hvilket rum i dit hjem ville være det bedste OMEGA uldtæppe?

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook