Tæppe KESHAN Pynt, ramme itämainen 2886/53511 beige / marineblå blå

Ny vare

Fleecehøjde: ca. 9 mm

Vægt: ca. 2,80 kg/m2

Sammensætning: 100% uld

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

1 067,00DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialeUld
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

Elsker du luksuriøse løsninger? I så fald blev uldtæpper skabt med dig i tankerne!

Forestil dig din yndlings uldsweater... Varm og blød. At røre ved det er en fornøjelse og får dig til at føle dig meget godt tilpas. Hvad hvis du lavede et tæppe af det samme materiale? Det er absolut muligt. Uld er absolut det bedste naturmateriale, som tæpper kan laves af.

KESHAN tæppekollektionen er lavet af 100% uld. Det er et naturligt og fuldt fornybart råmateriale. Dens egenskaber er perfekte til hjem, hvor det er svært at opretholde en ordentlig luftfugtighed. Uld absorberer fugt fra luften, når der er for meget af det og afgiver det, når det mangler. Det er meget sundt for åndedrætsorganerne, især for mennesker, der har visse problemer med det.

Uldtæppet er også en fremragende varmeisolator. Du kan sikkert placere den selv på et koldt gulv, og det vil stadig være behageligt at gå på det. Interiøret vil få yderligere isolering, hvilket gør det lettere at opretholde den passende lufttemperatur.

Hvis du leder efter et produkt, der er perfekt til at placere i nærheden af ​​pejsen, vil et uldtæppe være det bedste valg. Uld er et brandsikkert materiale. Det varme kul vil kun smelte fibrene. Til sammenligning kan syntetiske børster gå i brand og i værste fald forårsage en husbrand.

Der er derfor ingen tvivl om, at den relativt højere pris opvejes af uldtæppernes uforlignelige høje kvalitet. Uldens brede anvendelsesområde og vidunderlige egenskaber har været kendt og værdsat i mange generationer. Tæpper fra KESHAN-kollektionen drager fuld fordel af fordelene ved det materiale, de er lavet af. Derudover understreger vintage-stil mønstre produktets tidløshed.

Karakteristiske træk ved KESHAN-tæppet:

  • Fremstillet af 100% naturmateriale, uld. Derfor er det miljøvenligt;
  • Elegant og smuk farvet kombineret med et vintage mønster vil bringe en masse elegance og luksus til ethvert interiør;
  • Den er OEKO-TEX certificeret, hvilket garanterer en sammensætning, der er sikker for miljø og mennesker;
  • Den højeste kvalitet kombineret med materialets høje modstand og fleksibilitet gør, at dette produkt fungerer som en smuk dekoration i flere eller endda et dusin eller deromkring år;
  • Et tæppe lavet af uld kan være lidt støvet i starten - det er en naturlig egenskab ved dette materiale. Vi forsikrer dig dog om, at det ikke på nogen måde er byrdefuldt eller skadeligt.

Når du vælger et KESHAN-tæppe, er det også værd at huske på, at uld absorberer flydende snavs. Selvom dette tæppe vil være en perfekt løsning til stuen, fungerer det måske ikke lige godt i køkkenet.

I dag er det ekstremt vigtigt at leve i harmoni med naturen. Derfor vil det helt sikkert være en god beslutning at vælge et uldtæppe. Smukke, elegante, naturlige... Dette er tæpperne fra KESHAN-kollektionen. Tusindvis af tilfredse kunder elsker dem – og du?

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook