NEPAL 2100 cirkel naturlig, creme tæppe - uldent, dobbeltsidet

Ny vare

Fleecehøjde: ca. 18 mm

Vægt: ca. 2,0 kg/m2

Sammensætning: 100% uld

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

580,06DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialeUld
FormRundt
ModelAndre designs

Yderligere information

NEPAL tæppekollektionen er en hyldest til naturen og håndværkstraditioner.

Hvert tæppe i denne kollektion er et unikt produkt, fuldstændig håndlavet af råvarer af højeste kvalitet. Denne usædvanlige kombination af newzealandsk uld og traditionel vævning på væve giver disse tæpper en unik karakter.

Den største fordel ved NEPAL-kollektionen er brugen af ​​100 % newzealandsk uld, som garanterer ikke kun holdbarhed, men også enestående blødhed og enestående kvalitet. Hvert tæppe i denne kollektion er lavet ved hjælp af traditionel vævning på væve, hvilket betyder, at de ikke er masseproducerede, men individuelt skabt af dygtige håndværkere. Denne håndlavede proces giver tæpperne en unik karakter, hvilket gør hvert enkelt unikt.

En praktisk løsning er tæppets dobbeltsidede karakter, som forlænger levetiden. Kollektionens rustikke karakter passer perfekt ind i forskellige interiører og tilfører varme og hygge. Disse tæpper er perfekte til stuen, soveværelset eller gangen, og giver rummene et unikt og elegant look med en aktuelt fashionabel retro-stemning. Det er også værd at understrege, at den uld, der bruges til at lave NEPAL-tæpper, har naturlige anti-allergiske og hygroskopiske egenskaber og er nem at holde ren. Det er et økologisk valg for dem, der værdsætter ikke kun æstetik, men også bekymrer sig om miljøet.

Karakteristiske træk ved NEPAL-kollektionen:

- naturlige farver af uld, fra sart beige til mættet brun;
- brug af 100% naturlig newzealandsk uld;
- have et OEKO-Tex-certifikat, der beviser, at de er sikre for brugere og miljøet;
- kan bruges med gulvvarme.


NEPAL-kollektionen er ikke kun tæpper - den er et udtryk for passion, tradition og omsorg for naturlig skønhed, som kan bringes ind i vores hjem.

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook