CASABLANCA WASHABLE 71511056 tæppe fløde - vaskbart, melange, sløjfet

Ny vare

Tæppe tykkelse: ca. 10 mm

Vægt: ca. 1,90 kg/m2

Sammensætning: 100% polypropylen

tæppe kan vaskes i maskine

Oprindelsesland: BELGIEN

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

405,46DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialePolyester
FormRektangulær
ModelUden mønster

Yderligere information

CASABLANCA vaskbart tæppe – en smuk og praktisk løsning til dit hjem

Mønsterløse tæpper dominerer konsekvent indretningstrends. De er tidløse, alsidige og kan skræddersyes til bogstaveligt talt enhver plads, stil eller brugerpræference. Det er ikke underligt, at CASABLANCA tæppekollektionen har stjålet hjerterne hos tusindvis af brugere.

CASABLANCA WASHABLE tæppekollektionen er en serie af exceptionelle produkter, som ikke kun vil blive elsket af elskere af god stil, men også af dem, der sætter pris på praktiske løsninger. Den største fordel ved den nye CASABLANCA tæppeserie er, at de kan vaskes i vaskemaskinen, takket være deres specielle filtede bagside. Den løkkede luv af tæppet er også meget nem at holde ren. Derudover vil fibre af høj kvalitet kombineret med smukke farver give ethvert interiør en helt ny karakter. Støvsugning af dette tæppe er meget hurtigere end med andre produkter, og mere væsentligt snavs kommer let af med en fugtig klud.

CASABLANCA WASHABLE tæpper er en fremragende løsning til kæledyrsejere. Tæppets løkkede stof er meget let at rengøre fra pels. De yngste brugere vil også elske denne tæppeserie - selv det mindste legetøj forsvinder ikke i den sammenrullede bunke, og pletter vil være nemme at fjerne. Tæpper fra CASABLANCA kollektionen vil derfor være perfekte i ethvert hjem og vil fuldt ud tilpasse sig beboernes behov. I mellemtiden vil deres smukke design bringe elegance, varme og unikke charme til interiøret.

Karakteristiske træk ved CASABLANCA WASHABLE tæppet:

  - Smukke, naturlige farver, der passer godt til enhver stil i stuen, soveværelset, køkkenet, gangen, kontoret eller børneværelset;
  - Fremstillet udelukkende af polypropylen - et meget slidstærkt og rynkebestandigt syntetisk materiale;
  - Kan maskinvaskes. Bare husk ikke at overskride en vasketemperatur på 40°C;
  - Produktet har et Oeko-Tex certifikat. Det betyder, at tæppet er helt sikkert for allergikere, børn og ikke skader miljøet;
- Kan også bruges med gulvvarme.

Tjek det selv ud og opdag, hvorfor tusindvis af mennesker er blevet forelsket i CASABLANCA tæppekollektionen!

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook