MIRO 51774.802 tæppe skal vaskes Abstraktion skridsikker - blå / beige

Ny vare

Tæppe tykkelse: ca. 5 mm

Vægt: ca. 1,0 kg/m2

Sammensætning: 100% polyester

▪ tæppe kan vaskes i maskine

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

192,06DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialePolyester
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

MIRO tæpper - det mest moderigtige design i en praktisk version

Tæpper er et tilbehør, der kan forvandle ethvert interiør med deres smukke udseende. Det er vigtigt, at det ud over den æstetiske funktion også opfylder praktiske funktioner.

MIROs tæppekollektion er skabt til folk, der gerne vil følge med i de nyeste trends, men ikke vil bruge for meget tid på at pleje deres tæpper. Blomster, geometriske, naturlige og traditionelle motiver, med eller uden tilsætning af guld. Denne kollektion er meget varieret og afspejler, hvilket design der i øjeblikket dominerer blandt indretningsarkitekter.
Desuden gør muligheden for at vaske tæppet i vaskemaskinen det, bortset fra det æstetiske aspekt, også praktisk og nemt at holde rent. Det eneste, du behøver at gøre dagligt, er at støvsuge tæppet. Den lave luv skaber en barriere for støv og snavs, hvilket også vil blive værdsat af folk med allergi og kæledyr.

MIRO-tæpper har en skridsikker bund. Takket være denne egenskab er de perfekte til badeværelset, hallen, køkkenet og hvor som helst, hvor vi ønsker at øge komfort- og sikkerhedsniveauet.

Kendetegn ved tæpper fra MIRO-kollektionen:

  - Smukke, moderigtige mønstre kombineret med intense farver vil passe perfekt ind i stuen, køkkenet, badeværelset, soveværelset eller hallen;
  - Kan maskinvaskes ved en temperatur, der ikke overstiger 30 °C;
  - Tæppets skridsikre bund giver sikkerhed selv på et glat og vådt gulv;
  - Syntetisk polyesterfiber er helt sikkert for folk med allergi og børn. Disse tæpper er også uskadelige for miljøet, hvilket bekræftes af OEKO-TEX-certifikatet;
   - De vil også fungere godt ved brug af gulvvarme.

Høj kvalitet, praktisk og med smukt design. Hvilket rum i dit hjem vil blive dekoreret med tæpper fra MIRO-kollektionen?

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Follow us on Facebook