Tæppe LAPIN Shaggy hjul elfenben / brun, skridsikker, vask

Ny vare

Tæppe tykkelse: ca. 40 mm

Vægt: ca. 1,30 kg/m2

Sammensætning: 100% polyester

▪ tæppe kan vaskes i maskine

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

230,86DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialePolyester
FormRundt
ModelUden mønster

Yderligere information

Lapin Shaggy hjul tæppe elfenben / brun, skridsikker, vaskbar

Tilbehør som f.eks. tæpper er begyndt at blive populært igen. Hvis vi ønsker at have et smukt interiør derhjemme, er dette element faktisk et af de mere nødvendige, fordi det gør atmosfæren i vores hus mere venlig. Lapin skridsikre tæpper er en fantastisk dekoration for folk, der sætter pris på produkter af høj kvalitet. Dette tilbehør vil på grund af produktionsmaterialet og den smukke lysebrune nuance gøre dit interiør flot og behageligt som intet andet. Tæppet har et to-lags garn i nuancer af lysebrun nuancer og elfenbensfarvet. Med vores produkt har du mulighed for at sænke dine fødder ned i tæppets bunke, som ligner en ægte kaninpels.

Lapin blødt skridsikkert tæppe i dit hjem

Hvis du er på udkig efter et tæppe med en varm nuance, der ud over sin æstetiske finish også er praktisk, så skal du se nærmere på vores produkt, som helt sikkert vil opfylde dine forventninger. Lapin skridsikre tæppe er først og fremmest et tilbehør:

    • fremstillet af 100% polyestergarn;
    • imiteret kaninpels;
    • hvor hver enkelt tråd er farvet på undersiden i en anden farve end på oversiden, hvilket skaber en visuel effekt, der giver indtryk af ægte kaninpels;
    • med en skridsikker og modstandsdygtig 3D MESH-tæppebagside, så tæppet vil give en høj grad af komfort og dæmpning mod knusning i hele dets levetid;
    • som kan vaskes i vaskemaskinen med programmet for sarte genstande ved en temperatur på højst 30° C.

Farver tæppe er et af de mest ønskelige, fordi det kan skabe en dejlig og varm atmosfære i vores hjem. Dens bløde farver, vil fungere godt, hvor vi ønsker at opretholde en afdæmpet farveist eller tilføje et strejf af varme og elegance til et givet rum. Den vil være flot i stuen, soveværelset eller spisestuen. Det er sikkert for børn.

Vi tilbyder også den samme type rektangulære tæpper, så du er velkommen til at kombinere dem og skabe et attraktivt sæt.

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Follow us on Facebook