BLISS Z160AZ246 tæppe mørk grå / grå - Ramme, græsk, eksklusiv, strukturel

Ny vare

Fleecehøjde: ca. 6 mm i 8 mm

Vægt: ca. 2,1 kg/m2 ( waga kan variere efter mønster )

Sammensætning: 100% Polyester

Fabrikant: Dywany Łuszczów

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

250,26DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialePolyester
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

Moderne tæpper i en unik udgave – BLISS Collection

I moderne boligindretning spiller tæpper en rolle, som ikke kun er æstetisk, men også praktisk. De mest eftertragtede tæpper er dem med tidløse mønstre og dæmpede farver. Derudover er det ideelt, hvis produktet er af høj kvalitet, så det tjener sine formål i mange år.

BLISS tæppekollektionen kombinerer alle disse funktioner. Deres unikke er sikret af en bagside lavet af jute - et naturmateriale, der har været beundret for sine egenskaber i årevis. Jute er et stabilt materiale, der ikke forskyder sig på gulvet og har naturlige antibakterielle og svampedræbende egenskaber, hvorfor det er elsket af allergikere. Tæppernes luv er derimod lavet af let flimrende polyester, som kan ændre farven på fibrene med lysvinklen. Dette er en meget interessant og overraskende effekt, hvilket gør et sådant tæppe til en ukonventionel dekoration i et interiør.

Karakteristiske træk ved et tæppe fra BLISS Collection:

  • Smukke, moderne motiver kombineret med dæmpede farver passer perfekt ind i indretningen af ​​en stue, soveværelse, entre eller garderobe.
  • Den tætte tæppeluv, med en højde på 8 mm, er meget nem at holde ren.
  • Luven er lavet af to typer polyester – et materiale, der er ekstremt slidstærkt og modstandsdygtigt over for knusning. To højder af fibervævning fremhæver mønsterets unikke karakter og giver det en tredimensionel effekt.
  • Tilsætningen af ​​glanstråd får tæppets fibre til at glitre blidt, og farven skifter afhængigt af lysvinklen.
  • Tæppets bagside er lavet af jute, som naturligt hæfter perfekt til gulvet – det gør tæppet mindre tilbøjeligt til at flytte sig selv på glatte gulve.
  • Kollektionen har et OEKO-TEX certifikat, som sikrer, at produktets sammensætning er sikker for både mennesker og miljø.
  • BLISS tæppet kan bruges med gulvvarme.

BLISS tæppekollektionen blev skabt med de mest krævende kunder i tankerne - find ud af, hvor godt de vil fungere i dit hjem!

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook