KUNSTGRÆSBANE SPRING færdige dimensioner

Ny vare

tykkelse: ca. 7 mm

Vægt: ca. 740 g/m2

Sammensætning: 100% polypropylen

Oprindelsesland: Belgien

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

38,78DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialePolypropylen
FormRektangulær
ModelUden mønster

Yderligere information

Spekulerer du på, hvad du skal gøre for at få en smuk græsplæne hele året rundt? Vi har svaret!

Græsimiterende belægninger bliver mere og mere populære. Tidligere var den kendt fra legepladser, men i dag supplerer den indretningen af balkoner og terrasser i mange polakkers hjem. Brugen af kunstgræs er meget alsidig, for ud over i hjemmet kan du bruge det f.eks. på en legeplads, ved poolen eller som foring i haven, som det ville være svært at vedligeholde på naturlig vis. En rigtig græsplæne er meget sværere at vedligeholde - ud over de penge, vi skal bruge på plæneklippere og gødning, skal vi bruge en masse tid på at få græsset til at se perfekt ud. Med kunstgræs løser problemet sig selv!

Smukt og grønt hele året rundt - det er de største fordele ved kunstgræs. Det er fremstillet af polypropylen af høj kvalitet og er ikke kun rart at røre ved, men også meget holdbart og modstandsdygtigt over for vejrforhold. Sommer afslapning på græsset, grillfester med venner eller leg med børn på en sådan forberedt plads er en ren fornøjelse.

En syntetisk græsplæne er også meget mere sikker for folk, der lider af allergier på daglig basis. Perioden fra april til juli er en sand pine for folk, der er allergiske over for græspollen. Ved at vælge syntetisk materiale kan selv personer med sådanne problemer tilbringe tid udendørs uden at bekymre sig. Kunstgræs er også meget mere sikkert for børn. Ved at bruge bløde og fleksible materialer er det en bedre støddæmper mod fald end f.eks. en traditionel græsplæne.

Egenskaber ved kunstgræsbaner SPRING:

  • Fremstillet af 100 % polypropylen, hvilket gør græsset vejrbestandigt, men samtidig blødt og behageligt at røre ved;
  • Græsset har en tykkelse på ca. 7 mm, hvilket er ideelt til at afbøde et fald og beskytter mod kulden i jorden;
  • De mange tilgængelige størrelser giver dig mulighed for at skabe dit drømmeområde til afslapning;
  • Moderne fremstillingsteknologi har anvendt metoder, der tillader vand at passere gennem produktet, så der ikke dannes vandpytter;
  • Meget nem at installere.

Så hvis du drømmer om et smukt sted at slappe af i, men ikke ønsker at bruge al din fritid på at passe en naturlig græsplæne - så er kunstgræs den perfekte løsning for dig. Overrask din familie og dine venner med en smuk græsplæne selv om vinteren.

Sztuczna TRAWA ORYZON - Cypress Point

sposób ułożenia - Cypress Point

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Follow us on Facebook