Tæppe SPRING 20406332 Roma, trekanter streng, looping - grå

Ny vare

Tæppe tykkelse: ca. 6 mm

Vægt: ca. 1,10 kg/m2

Sammensætning: 100% polypropylen

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

145,50DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialePolypropylen
FormRektangulær
ModelGeometri

Yderligere information

Et alsidigt tæppe, der vil forvandle dit hjem og din terrasse

Tæpper er nok den mest populære indretning. De kan findes i næsten alle huse. De skaber en hyggelig atmosfære og varmer desuden interiøret op. De kan også bruges til at dække et dårligt gulv eller ridser på paneler. Vi ser oftere og oftere tæpper på altaner og terrasser. Det er en tendens, der er opstået for nylig, men vi støtter den fuldt ud, og derfor præsenterer vi vores nye SPRING-kollektion - tæpper, der er perfekte både indendørs og udendørs.

SPRING-tæpper er et af de mest modstandsdygtige over for mekaniske skader og slitage. Indpakket bunke skaber en barriere for snavs og vand. Denne vævningsmetode er også populær blandt folk, der bor sammen med kæledyr. Et sløjfetæppe skaber en ideel barriere for dyrehår, hvilket gør det nemt og hurtigt at rengøre det.

Loop pile tæpper er ideelle som supplement til indretningen af køkkenet, gangen, korridoren, balkonen eller terrassen. Den syntetiske bunke, der anvendes i produktionen, er modstandsdygtig over for vand og UV-stråler, så tæppet kan bruges udenfor huset uden frygt.

Egenskaber ved sløjfetæpper SPRING:

  • Farve grå Det vil smukt fremhæve interiørets karakter, og det geometriske mønster vil skabe en rumlig effekt, der gør interiøret optisk større;
  • Den polypropylen, der anvendes i produktionen, er sikker for allergikere og børn;
  • Tæppets løkkevævning gør det meget holdbart og vejrbestandigt;
  • Meget nem at rengøre - du skal blot bruge en fugtig klud til at fjerne pletter og snavs;
  • Det har OEKO-TEX-certifikatet, som sikrer, at dets sammensætning er sikker for mennesker og miljø;
  • Det er også ideelt til brug med gulvvarme;

Collection-tæpper SPRING De vil være perfekte overalt, hvor vi ønsker at skabe en varm atmosfære uden at bekymre os om problemer med renlighed eller omskiftelige vejrforhold. Snavs i køkkenet eller regn på terrassen er ikke bange for dem. Loop pile-tæpper er skabt til at glæde øjet på steder, hvor langhårede tæpper ikke er praktiske. Se, hvordan din terrasse eller dit køkken kan forvandles med blot en enkelt tilføjelse.

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook