Tæppe NAIN Pynt, ramme, vintage 7599/51611 blå / beige

Ny vare

Fleecehøjde: ca. 8 mm

Vægt: ca. 2,60 kg/m2

Sammensætning: 100% uld

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

853,60DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialeUld
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

Et uldtæppe fra NAIN-kollektionen - det bedste valg i årevis


Blød, varm og modstandsdygtig over for skader - det er hvad uld er. Det bedste råmateriale, der kan vælges til at lave et tæppe. Dens egenskaber er blevet værdsat i hundreder af år, og den komfort, den giver under brug, er uvurderlig.
NAIN tæppekollektionen er lavet af 100% uld. Takket være dette har vi opnået den perfekte balance mellem en smule luksus tilgængelig for alle og tæppets holdbarhed i mange år.
Uldtæpper vil helt sikkert blive elsket af folk, der ønsker at leve i harmoni med naturen. Dette materiale er af naturlig oprindelse, fuldt bionedbrydeligt og fornybart.
Naturuldens usædvanlige egenskaber i kombination med smukke, klassiske mønstre er perfekte til vintage- og BOHO-interiør.
De vil skabe et vidunderligt arrangement med træmøbler og understrege pejsens varme. Tæpperne fra NAIN-kollektionen er det bedste valg til et soveværelse eller en stue.
 
Karakteristiske træk ved NAIN-tæpperne:

- Lavet af 100% naturligt uldmateriale. Det er derfor miljøvenligt;
- Elegante og smukke farver i kombination med et vintagemønster vil bringe en masse elegance og luksus til ethvert interiør;
- Den har OEKO-TEX-certifikatet, som garanterer en sammensætning, der er sikker for miljøet og mennesker;
- Uld som råmateriale har antistatiske egenskaber og er ikke-brændbart, hvilket betyder, at det er helt sikkert at bruge, og tæppet kan placeres endda tæt på pejsen;
- Et tæppe lavet af uld kan støve lidt i begyndelsen - det er en naturlig egenskab ved dette materiale. Vi forsikrer dig dog om, at det ikke på nogen måde er generende eller skadeligt.

Bring lidt luksus til dit interiør - takket være uldne tæpper er det muligt. Den meget højere kvalitet sammenlignet med syntetiske tæpper vil gøre husstandens medlemmer glade for tæppets komfort og blødhed i mange år.


Lev i harmoni med naturen - vælg naturlige materialer.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook