Tæppe ACRYL ELITRA 6656 Abstraktion vasket grå / elfenben

Ny vare

tykt vævet tæppe

Tykkelse: ca. 12 mm

Vægt: ca. 2,5 kg/m2

Sammensætning: 100% Acryl

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

1 571,40DKK inkl. moms


Advarsel: Sidste enheder på lager!

Produkt information

MaterialeAkryl
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

Smukke og elegante - akryltæpper fra ELITRA-kollektionen

Før man vælger det perfekte tæppe til interiøret, stiller alle en masse spørgsmål. Hvilket tæppe skal du vælge for at holde det smukt i mange år? Hvilket produkt vil være det bedste for folk, der lider af allergi? Hvilket produkt kombinerer høj kvalitet og smukt design? Svaret på alle disse spørgsmål er kun ét - akryltæppe fra ELITRA-kollektionen.
ELITRA-kollektionen af moderne tæpper blev skabt for at introducere et strejf af elegance, stil og prestige selv i et beskedent rum. Delikate, meget moderigtige mønstre vil give ethvert interiør en ny karakter. Akryl, som er et af de bedste materialer, garanterer, at tilfredsheden med kvaliteten af håndværket og det smukke design vil glæde både husstandsmedlemmer og gæster.
Et akryltæppe er også den bedste løsning for allergikere. Syntetiske akrylbørster sensibiliserer ikke og forhindrer støvophobning. De tætvævede fibre er ekstremt nemme at rengøre. Hvad der også er meget vigtigt i tilfælde af allergi, er akryls naturlige egenskab, at det ikke udvikler støvmider, bakterier, skimmelsvamp eller svampe.

Karakteristiske træk ved ELITRA akryltæpper:

- De afdæmpede farver vil perfekt understrege den moderne karakter af interiøret og indføre en note af elegance;
- Farven på akrylfibre er modstandsdygtig over for falmning, selv når de udsættes for sollys - tæppet kan placeres hvor som helst i huset, også tæt på vinduet;
- Den akryl, der anvendes i produktionen, har anti-elektrostatiske egenskaber - så det er meget behageligt at gå på det barfodet eller iført sokker;
- Høj kvalitet kombineret med materialets høje modstandsdygtighed og dets fleksibilitet gør dette produkt til en smuk dekoration i mange år;
- De fungerer også godt ved brug af gulvvarme - de holder varmen længere;
- Alle tæpper fra denne kollektion er mærket med OEKO-TEX-certifikatet, som garanterer en sikker sammensætning;
- Akryltæpper kan støve lidt i starten - det er et naturligt træk ved dette materiale. Vi forsikrer dig dog, at det ikke på nogen måde er generende eller skadeligt.

Gør dit interiør smukt og elegant i årevis! Akryltæpper er en kombination af høj kvalitet i forarbejdningen, smukke mønstre og sikker brug.


Vi blev forelsket i akryltæpper fra ELITRA-kollektionen. Se, hvor smukke de vil se ud i dit hjem!

 

 

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook