Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Ren Vis

Informacje

Oval

21 varer

 

Enhver, der nogensinde har forsøgt at indrette sit nye hus eller sin nye lejlighed eller endda at ommøblere en enkelt bolig, ved, hvor vanskelig og krævende denne opgave kan være. Vi skal trods alt sørge for, at vores rum ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tiltalende. Derfor er det væ...

 

Enhver, der nogensinde har forsøgt at indrette sit nye hus eller sin nye lejlighed eller endda at ommøblere en enkelt bolig, ved, hvor vanskelig og krævende denne opgave kan være. Vi skal trods alt sørge for, at vores rum ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tiltalende. Derfor er det værd at passe på det tilbehør, som vi omgiver os med. Vores online shop Dywany Łuszczów tilbyder et bredt udvalg af tæpper af høj kvalitet, som det er svært at gå forbi uden at være ligeglad. Deres popularitet skyldes naturligvis deres fænomenale håndværk, brugen af meget gode materialer, den æstetiske finish og den attraktive pris. I Dywany Łuszczów beviser vi, at det i modsætning til, hvad det kan se ud til, ikke behøver at være svært at matche interessante tekstiler. Et bredt udvalg af forskellige versioner gør det ikke svært at finde en interessant model, hvad enten det er til en traditionel eller mere moderne indretning. Vi garanterer, at du vil blive tilfreds med vores udvalg.

Hvilket rum egner sig bedst til et ovalt tæppe?

Praktisk talt til hver enkelt, fordi en oval er en særlig delikat og yndefuld form. Kantlinjen er blødere end ved rektangulære modeller, så de ikke overvælder små eller smalle rum. Hvis de er godt afstemt i farverne, giver de rummet klasse og luksus. Det er en god løsning, hvis der er mange møbler i rummet, og hvis opstillingen også udnytter hjørnerne i rummet. Et ovalt tæppe giver meget mere plads til at indrette rummet uden at skulle placere udstyr på hjørnerne. Et skab eller en lænestol i hjørnet vil således fungere godt sammen med tæppets afrundede kant og udfylde det frie rum uden at forstyrre det område, der er optaget af møblerne.

Hvordan vælger jeg et ovalt tæppe til min stue?

Stuen er et rum, hvor du bruger meget tid, så det er vigtigt at skabe et indbydende og behageligt sted. Et ovalt tæppe vil ikke kun fungere godt i mindre kvadratiske rum, men også i rum, der er baseret på et rektangel. Du vil måske bemærke, at ovale tæpper toppede i popularitet i 1950'erne og 1960'erne, og moderne tendenser tager gerne inspiration fra disse tider, så hvis du planlægger at skabe en stue i en mere retro, ofte kaldet klassisk stil, vil dette være et godt valg. Et sådant arrangement kan moderniseres med et interessant design, og ved at kombinere forskellige stilarter kan man skabe en individuel indretning, som passer til ejerens karakter. Moderne arrangementer er ofte baseret på et moderigtigt mønster, som f.eks. boho-stilen. Hvis du ikke er bange for mønstre, så sats på en interessant dekoration!

Det ovale tæppe er ideelt til små rum!

Denne form findes meget ofte i badeværelser. Hvorfor? Et ovalt tæppe fungerer godt i sådanne små rum og opfylder sin funktion - det giver komfort og beskyttelse mod kolde gulve, samtidig med at det ikke overvælder rummet. Desuden findes der ofte halvcirkelformede armaturer, en oval håndvask eller en bruseniche i badeværelset. Dette skaber en cirkulær harmoni i det samlede design, hvilket har en gavnlig effekt på rummets rummelighed. Ovale tæpper i beige, grå eller sarte pastelfarver ser flotte ud i soveværelset og giver det en hyggelig atmosfære. De passer perfekt til smalle rum både på siden og foran sengen. Tætte vævede tæpper i dæmpede nuancer er også et elegant dekorativt element i arbejdsværelser og kontorer.

Ovalt tæppe under møbler

Det er værd at huske på, at et tæppe ud over sin utvivlsomt dekorative funktion også har til opgave at beskytte gulvet mod skader og beskytte dine fødder mod kulde - alle ved, hvor behageligt det er at træde på et materiale, der er behageligt at røre ved. Derfor bruges det ofte under møbler, især i stuen. Et ovalt tæppe under en sofa eller bænk giver dig mulighed for at fylde de steder, hvor du bruger mest tid og rører gulvet oftest. Tæppets ovale form begrænser ikke arealet og får derfor rummet til at fremstå mere rummeligt, end det i virkeligheden er. Desuden giver den blide linje dig mulighed for at fremhæve elementerne i indretningen maksimalt.

Ovalt tæppe - hvilket materiale skal du vælge?

Hvorfor er det så vigtigt at matche det rigtige stof til det område, hvor tæppet skal lægges? Hvert rum har forskellige forhold, så hvis du vælger med omtanke, kan du nyde et velholdt produkt i længere tid. Hvis du leder efter et tilbehør til at placere tæt på indgangen i f.eks. en korridor, skal du vælge et tæppe med kort luv, helst af kunstigt materiale. De er fremstillet af polyester eller polypropylen, da de er lette at holde rene. Også dem, der er lavet af akryl, fortjener opmærksomhed - de er meget holdbare, bevarer deres farver og knækker ikke under pres. Til badeværelser er det absolut værd at vælge dem med høj sugeevne og modstandsdygtighed over for fugt. Det er en fordel, hvis fleecen er blød, da det øger komforten under hjemmeplejen. Stue- og soveværelser giver den største frihed med hensyn til både materiale og ludlængde. Her er det mønsteret og farven, der tæller mest, da det skal passe til den eksisterende indretning. Det er også de ideelle rum til at bruge naturlig fleece, som med den rette pleje vil holde i mange år og give behagelig varme og komfort. Hvis du har kæledyr eller planlægger at indrette et børneværelse med et ovalt tæppe, skal du sørge for, at det produkt, du vælger, kan vaskes i maskine eller rengøres derhjemme.

Se vores udvalg og find det tæppe, der passer til dig!

I vores butik har vi fokus på variation, og derfor tilbyder vi forskellige farver, mønstre og størrelser af ovale tæpper.

Hos os kan du dekorere din stue, dit soveværelse eller din entre.

Mere
Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21

Follow us on Facebook