Filtre
Form
Materiale
Model
Farve
størrelse
Ren Vis

Informacje

Rundt

339 varer

 

En af de ting, der får et rum til at føles hyggeligt, er et tæppe. Med masser af forskellige farver og mønstre er det nemt at indrette dit værelse i den stil, du ønsker. Vi har et bredt udvalg af tæpper i flere størrelser, alle fremstillet af naturlige eller syntetiske materialer og med fors...

 

En af de ting, der får et rum til at føles hyggeligt, er et tæppe. Med masser af forskellige farver og mønstre er det nemt at indrette dit værelse i den stil, du ønsker. Vi har et bredt udvalg af tæpper i flere størrelser, alle fremstillet af naturlige eller syntetiske materialer og med forskellige bunhøjder. Runde tæpper er en interessant mulighed - de er en subtil og til tider endda ekstravagant form, som, hvis den er velvalgt, både kan tiltrække opmærksomhed og supplere dit interiør på en blød måde. I vores tilbud finder du et produkt, der passer perfekt ind i det eksisterende arrangement, men også et produkt, der vil ændre det dramatisk! Se også vores katalog - udsalg, hvor billige modeller af tæpper fra tidligere kollektioner er tilgængelige!

Vælg det perfekte runde tæppe til din indretning!

Vi udvider hele tiden vores sortiment og introducerer nye designs, så vores kunder har masser at vælge imellem. Dette øger mulighederne for at finde det perfekte runde tæppe til at dekorere dit rum, som du ønsker! Du kan finde en række forskellige størrelser tæpper blandt de tilgængelige modeller. De mindre på op til 100 cm er velegnede til badeværelser og gangarealer. Runde tæpper med en diameter på 140 cm eller 160 cm vil pynte i stuen eller børneværelset.

Rundt tæppe - Hvad er det bedste materiale?

Når du vælger et bestemt produkt, er det værd at være opmærksom på det materiale, som det er fremstillet af. I vores butik kan du bl.a. købe følgende stoffer: uld, polyester, polypropylen. I korridorer eller nær indgangen er det værd at vælge kunstigt materiale, fordi det kan vaskes og ikke mister sin farve. De populære polyester- og polypropylenmaterialer er kendetegnet ved deres holdbarhed, og desuden er den kunstige bunke i f.eks. shaggy tæpper meget blød og behagelig at røre ved. Dette gør, at et sådant fluffy tilbehør perfekt vil pynte på gulvet, f.eks. i et børneværelse, og beskytte børn mod kulde og direkte kontakt med hård jord. Og de er også lette, så de er nemme at flytte rundt på, når du har brug for dem - et rundt tæppe kan fungere som et separat legeområde. Kunstige stoffer fungerer også godt på badeværelset - de er absorberende, tørrer hurtigt, og overskydende fugt påvirker ikke kvaliteten af bunken. Naturmaterialer har også en række fordele. Alle kender den behagelige varme, som uld af høj kvalitet giver. Et rundt tæppe fremstillet af et sådant stof vil være ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for slid. Et stort rundt tæppe med smukke klare og mættede farver vil ikke kun være nyttigt, men også en meget dekorativ udsmykning, der tilføjer et strejf af klasse.

Det er ikke kun udseendet, der er vigtigt!

Bunhøjden er også vigtig, når det gælder rengøring. Kort luv er lettere at genopfriske, og lettere snavs kan endda fjernes med en fugtig klud. Stoffer med længere luv giver et rum en hyggelig atmosfære og forbindes med komfort. Både naturlige og kunstige materialer bør fra tid til anden overlades til rengøringsspecialister, som med de rigtige produkter kan få dit tæppe til at se ud som nyt og dufte dejligt.

Hvilken slags interiør passer til et rundt tæppe

Spekulerer du på, i hvilket rum et cirkulært tæppe ville fungere bedst? Der er ingen faste regler, der anbefaler eller afviser brugen af cirkulært tilbehør - det afhænger alt sammen af arrangementet og ejerens ønske. Ved at vælge sådant tilbehør kan du ikke kun fuldende indretningen, men også give rummet en smule karakter. Det er nemmest at kombinere et rundt tæppe med et rundt møbel. Derfor er den ofte placeret under et sofabord eller en bænk. Tilbehøret passer også godt til runde møbler som f.eks. lamper eller puffer. Nogle gange er det nok, at stuemøblerne har en oval finish. Har du ingen cirkulære elementer i dit rum? Det betyder ikke, at du behøver at opgive din valgte form. Et rundt tæppe vil, hvis det passer godt til indretningen, også se godt ud i kombination med rektangulære eller firkantede møbler, hvis du blot supplerer det med tilbehør, der bevarer cirkelformens gentagelighed, såsom puder eller spejle.

Hvordan bruger man et rundt tæppe i et arrangement?

Stuen er et sted, hvor det ikke kun er vigtigt at indretningen er harmonisk, men også det klima, der hersker i stuen. Nogle foretrækker at have det hyggeligt, mens andre vælger minimalisme eller en ret stram karakter. Et rundt tæppe har en meget blød linje, så hvis det er godt placeret, vil det give liv til indretningen og tilføre dynamik. Dens kvaliteter kan fremhæves ved at vælge en passende farve. Det er også en perfekt måde at indføre en smule skørhed i indretningen på. Mørkegrønt tilbehør passer godt til brune møbler, lilla farver anbefales til grå møbler, og næsten alle nuancer passer godt til sorte møbler. Hvis du er i humør til noget markant, og et ensfarvet tæppe ikke er helt det, du leder efter, kan du se vores mønstrede tæpper, f.eks. med interessante geometriske eller orientalske motiver. Frynsede tæpper og boho-design er også tilbage i mode! Indret minimalistisk interiør med hvide og cremefarvede toner for at opnå et elegant touch. Til soveværelser og børneværelser anbefaler vi pastelfarver, som giver hygge og varme. Der er også en mulighed for de modige - flere runde tæpper, f.eks. i forskellige størrelser eller farver, kan bruges i et arrangement. Kombinationer kan være nedtonede, men også tværtimod - kontrastfyldte, især i moderne interiør.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 339
Viser 1 - 48 af 339

Follow us on Facebook