Filtre
Model
Form
Materiale
Farve
Szerokość - chodniki
Ren Vis

Informacje

Gummibelagt

123 varer

 

Vi har forberedt et bredt udvalg af farverige tæpper af høj kvalitet, der vil pynte i ethvert rum og samtidig beskytte både hjemmet og gulvene ordentligt. Vores skridsikre tæpper er en god løsning for folk, der ikke ønsker at fastgøre tæppet direkte til gulvet, men som stadig foretrækk...

 

Vi har forberedt et bredt udvalg af farverige tæpper af høj kvalitet, der vil pynte i ethvert rum og samtidig beskytte både hjemmet og gulvene ordentligt. Vores skridsikre tæpper er en god løsning for folk, der ikke ønsker at fastgøre tæppet direkte til gulvet, men som stadig foretrækker at være sikre på, at det ikke bevæger sig eller glider. En sådan beskyttelse er ekstremt vigtig, hvis der er små børn i hjemmet, som ofte løber rundt i gangene, og ældre mennesker - et gummibelagt tæppe vil garantere deres sikkerhed.

Komfort, æstetik og sikkerhed

Når du vælger et skridsikkert tæppe, behøver du ikke at give afkald på et interessant eller elegant design. De moderne gummibelagte tæpper, der tilbydes, er fremstillet af klassiske stoffer og fås i forskellige designs og farver. Udvalget er virkelig bredt - både hvad angår modeller og størrelser. Det, der adskiller dem fra almindelige tæpper, er det gummibelagte lag, der er installeret nedenunder. Dette er en garanti for, at den selv ved aktiv udnyttelse forbliver på det sted, hvor den blev lagt, og ikke glider på fliser eller paneler. Foret er fremstillet af gummi af høj kvalitet, som bevarer sin elasticitet i mange år. Sammen med det passende toplag vil det forblive modstandsdygtigt over for fugt og UV-stråling, og dermed vil den skridsikre bund ikke smuldre og ikke miste sin funktionalitet.

Hvor er det bedst at bruge skridsikre gulvtæpper?

Med et dekorativt toplag kan gummibelagte tæpper bruges i alle rum. De er med til at opretholde sikkerheden ved at begrænse muligheden for flytning af tæpper. De anvendes oftest i rum, hvor der oftest er glatte gulve, dvs. i køkkener og badeværelser. Det er også populært at bruge skridsikre tæpper på trapper eller i korridorer. Det reducerer ikke kun muligheden for at falde, men også for at snuble, fordi et sådant tæppe griber bedre fat i jorden på hele sin overflade. Denne løsning kan også anbefales til børneværelser. Det vil beskytte dine børn mod eventuelle ulykker, og det vil desuden gøre, at gulvtæppet ikke bevæger sig rundt i rummet, men holder sig fast på et fast sted. Dette sikrer ikke kun de små børns sikkerhed, men også deres komfort. Der er større chance for, at barnet vil lege på tæppet og ikke på et koldt eller hårdt gulv. Selvfølgelig kan tæpper bruges i alle rum - kontorer, studier, stuer eller soveværelser. En sådan investering øger husstandens sikkerhed.

Find den model, der passer til dine behov

I vores tilbud lægger vi vægt på variation, og derfor gør vi vores bedste for at tilbyde så mange modeller som muligt. Fordelen ved vores tilbud er tilgængeligheden af skridsikre tæpper i metermål. Takket være dette kan vores kunder dekorere og beskytte enhver del af deres hus eller lejlighed - trapper, korridorer eller haller - selv om de har mange bøjninger, hjørner eller uregelmæssig form. Tæpper i alle størrelser garanterer en god vedhæftning. Bredden på de tilgængelige tæpper varierer fra 50 cm til 133 cm, men hvis du har brug for en anden størrelse, bedes du kontakte os, og vi vil se, hvad vi kan gøre. Længden er præcis, hvad du har brug for og erklærer, når du handler. Vi sikrer en præcis forarbejdning, så selv hvis du skærer tæppet til, behøver du ikke at bekymre dig om, at det bliver beskadiget hurtigere. Polhøjden garanterer komfort, hvilket er lige så vigtigt, når du vælger det perfekte skridsikre tæppe til dit hjem. Alle kan lide at træde på et blødt og føleligt materiale.

Typer af stof til rådighed

Blandt de stoffer, som tæpper fremstilles af, kan nævnes polyamid og polypropylen. Kunstige fibre er lettere at holde rene, har god varmeisolering og lang levetid. De tilgængelige bunhøjder starter fra så lidt som 2 mm og op til over 7 mm. Moderne teknologi gør det muligt at fremstille tæpper af kunstfibre af høj kvalitet. De er behagelige at røre ved, og i tilfælde af let tilsmudsning er det nok at tørre dem af med en fugtig klud. Det er værd at justere højden af bunken til de forhold, som tæppet skal bruges under. Hvis den skal ligge et sted, hvor der er meget fugt, er det bedre at vælge en mellemlang luv. I børne- eller soveværelser kan du vælge en høj bunke for at opretholde maksimal komfort. I et område, der bruges ofte, f.eks. en gang nær en indgang, er det lettere at rengøre et lavt gulvtæppe.

Vi fokuserer på mangfoldighed

Det er godt, hvis dit tæppe passer til din boligindretning og kan fremhæve eller supplere den. Vi har en række forskellige farvede tæpper i vores katalog. Hvis du vælger én farve, kan du vælge mellem flere nuancer af grå, blå og marineblå farve samt rød og beige. Der findes også ensfarvede tæpper dekoreret med et fint mønster i samme farve i kanterne - det ser meget elegant ud. For dem, der kan lide mønstre, har vi forberedt skridsikre tæpper med geometriske, blomstrede, ornamentale motiver og mange andre muligheder. Nogle af dem er klassiske og passer perfekt ind i skandinavisk interiør, mens andre vil se godt ud i moderne eller vintage arrangementer.

Mere
pr. side
Viser 1 - 48 af 123
Viser 1 - 48 af 123

Follow us on Facebook