Tæppe MOROC Roma22297 Økologisk, EKO SISAL kvaster - to niveauer af fleece grå / fløde, tæppe af genbrugt bomuld

Ny vare

Fleecehøjde: ca. 5 mm i 15 mm

Vægt: ca. 1,85 kg/m2

Sammensætning: 100% Bauld

tæppe af genbrugt bomuld

maskinvaskes op til 30 grader

Fabrikant: Dywany Łuszczów

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

261,90DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialeBomuld
FormRektangulær
ModelGeometri

Yderligere information

Økologisk tæppe - genbrugsbomuld

Et af interiørtilbehørene, hvis funktion er at varme atmosfæren og bevare æstetikken, er et tæppe. Siden vores livsstil begyndte at ændre sig, vælger vi det, der er bedst for vores sundhed og velvære, hvorfor flere og flere vælger et økologisk tæppe, takket være hvilket vi for det første kan passe på miljøet, og for det andet allergi. syge behøver ikke bekymre sig om deres helbred. Det, der også er meget vigtigt, er, at du kan bruge det, hvor du vil.

Naturtæppe til dit hjem

At vælge et kvalitetstæppe til dit hjem har mange positive aspekter. Et økologisk tæppe har mange fordele, som er værd at overveje, når du skal vælge den rigtige model. Først og fremmest er de:

    • tæpper lavet af genbrugsbomuld, dvs. det er et miljøvenligt produkt, perfekt til dem, der hader kunstigt affald og stoler på naturen;
    • produkter, der kan vaskes i vaskemaskine ved 30 grader, hvilket er meget praktisk, fordi du ikke behøver at bekymre dig om, at tæppet hurtigt bliver snavset, for du kan til enhver tid opfriske det;
    • udendørs tæpper, der giver dig mulighed for at bruge dem på altanen eller terrassen. Vores produkter er ikke bange for skiftende vejrforhold.

Vores tæpper lavet af genbrugsbomuld kan placeres stort set hvor som helst. Både i stue, stue, børneværelse, soveværelse og bibliotek. De har to niveauer af fleece, der kombinerer smukt med hinanden. Det grå og cremefarvede farveskema vil skabe en endnu mere behagelig og varm atmosfære i interiøret.

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Follow us on Facebook