Tæppe, Fortovet GLOSS moderne 6776 85 stilfuld, ramme, Græsk sort / elfenben

Ny vare

Fleecehøjde: 12 mm

Vægt: ca. 2,70 kg/m2 ( Vægt kan variere efter mønster )

Sammensætning: Polypropylen + Polyester Shrink

Fabrikant: Dywany Łuszczów

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

349,20DKK inkl. moms


Produkt information

Materiale Polypropylen + polyester Shrink
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

Forvandl din korridor med moderne tæpper fra GLOSS-kollektionen

Tæpper er dekorative elementer, der kan ændre interiøret. De bringer en masse varme og komfort til dit rum. Stuen eller soveværelset bliver straks hyggeligere og får en unik atmosfære. Hvad hvis denne utrolige brugskomfort også blev overført til korridoren eller hallen ved hjælp af et tæppe? Det er værd at huske disse rum, fordi det normalt er de første, vi kommer i kontakt med, når vi går ind i huset.

GLOSS tæppekollektionen er skabt til elskere af moderne løsninger og folk, der gerne vil bryde de klassiske mønstre lidt. Moderne mønstre kombineret med udtryksfulde, men klassiske farver vil fuldstændig ændre interiøret.

Ud over mange æstetiske fordele er gangbroer også et meget praktisk element i indretningen. Brugt i entre eller korridor stopper de snavs fra sko, som ikke længere spredes i hele huset. De kan også bruges i køkkenet, hvilket giver komfort og behagelige fornemmelser under fødderne.

Rengøring af fortovet er hurtigt, nemt og behageligt. De syntetiske materialer, der anvendes i produktionen, kræver ikke specialiseret pleje. Regelmæssig støvsugning og ved større pletter er en fugtig klud nok.

Karakteristiske træk ved GLOSS tæpper:

      • Kombinationen af ​​grå og hvid med et overdimensioneret græsk nøglemotiv vil smukt bryde klassisk interiør op og introducere en note af modernitet uden at trække elegance og chic fra;
      • Der blev brugt tre typer garn til produktionen: polypropylen, krympepolyester og skinnende polyester. Disse materialer er meget holdbare og behagelige at røre ved;
      • Tæpperne fås i bredder fra 60 cm til 80 cm og længder fra 200 cm til 300 cm, så du nemt kan vælge det perfekte produkt til en given indretning;
      • Tæppet er OEKO-TEX certificeret, hvilket garanterer sikker sammensætning for både mennesker og miljø;
      • Syntetiske tæpper og tæpper er velegnede til allergikere og børn;
      • GLOSS-kollektionen er også produceret i rektangulære og cirkulære former. Det betyder, at du kan vælge et produkt fra samme kollektion til næsten ethvert rum i huset;

En kombination af stil og funktionalitet - det er de vigtigste egenskaber ved GLOSS tæpper. De vil ikke kun blive elsket af entusiaster af moderne design, men også af folk, der ikke ønsker at bruge flere timer om dagen på rengøring.

Vil du hurtigt og nemt introducere elegance i din korridor eller hall og understrege dens moderne karakter? GLOSS tæppekollektionen vil være perfekt til denne opgave!

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Follow us on Facebook