Tæppe ACRYL VALS 6744 Abstraktion vasket grå / blå

Ny vare

tykt vævet tæppe

Tykkelse: ca. 13 mm

Vægt: ca. 3,0 kg/m2

Sammensætning: 100% Acryl

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

523,80DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialeAkryl
FormRektangulær
ModelAndre designs

Yderligere information

VALS akrylmåtter - den perfekte løsning for fans af elegance

Før vi vælger det perfekte tæppe til vores hjem, stiller vi ofte mange spørgsmål. Hvilket tæppe skal du vælge for at holde det smukt i mange år? Hvilket produkt er bedst til personer, der lider af allergi? Hvilket produkt kombinerer høj kvalitet og smukt design? Der er kun ét svar på alle disse spørgsmål - VALS akryltæppe.
ACRYL VALS kollektionen er skabt for at tilføre et strejf af elegance, stil og prestige selv i et beskedent rum. Smukke mønstre og farver kan husstandens medlemmer have glæde af i mange år. Alt dette skyldes, at akryl er et af de bedste og mest modstandsdygtige materialer, som et tæppe kan være fremstillet af.
Et akryltæppe er også den bedste løsning for allergikere. Syntetiske akrylbørster forårsager ikke allergi. Tætte børstehår absorberer ikke støv indeni. Som følge heraf forbliver det på tæppets øverste lag, og støvsugning er nok til at opretholde en upåklagelig renhed. Det er også vigtigt i tilfælde af allergi, at mider, bakterier, skimmelsvampe og svampe ikke vokser i akrylfibre.

Karakteristika for VALS akryltæpper:

- De afdæmpede farver fremhæver perfekt elegancen i ethvert interiør;
- Farven på akrylfibre er modstandsdygtig over for falmning, selv når de udsættes for sollys - tæppet kan placeres hvor som helst i huset, selv i nærheden af vinduet;
- Den høje kvalitet kombineret med materialets høje modstandsdygtighed og fleksibilitet gør dette produkt til en smuk dekoration i mange år;
- Alle tæpper fra kollektionen er mærket med OEKO-TEX-certifikatet, som garanterer en sikker sammensætning;
- Akryltæpper kan støve lidt i starten - det er en naturlig egenskab ved dette materiale. Vi forsikrer dig dog, at det ikke på nogen måde er ubelejligt eller skadeligt.


Se, hvordan et akryltæppe fra VALS-kollektionen vil forvandle dit hjem!

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Follow us on Facebook