Tæppe LAPIN Shaggy elfenben / brun skridsikker, vask

Ny vare

Tæppe tykkelse: ca. 40 mm

Vægt: ca. 1,30 kg/m2

Sammensætning: 100% polyester

▪ tæppe kan vaskes i maskine

Flere detaljer

  forsendelsesomkostninger fra: 23,86DKK
  forsendelse inden for 48 timer
  vi sender til udlandet
  30 dage til at returnere varerne
  2 års garanti
  Kontant betaling ved levering

230,86DKK inkl. moms


Produkt information

MaterialePolyester
FormRektangulær
ModelUden mønster

Yderligere information

LAPIN tæppe Shaggy elfenben/brun, skridsikker, vaskbar

Når du overvejer et tæppe til dit hjem, er det værd at vælge en farve, der matcher stilen i din lejlighed eller dit hus. Så hvis du fokuserer på minimalisme, vil du helt sikkert kunne lide vores Lapin anti-slip tæppe i elfenben og brun nuancer farve. Denne tilføjelse har to farver fleece, som gennemtrænger hinanden og skaber en fantastisk atmosfære, uanset hvor de findes. Med vores produkt har du en chance for at synke dine fødder ned i bunken af ​​et tæppe, der minder om ægte kaninpels.

Lapin blødt skridsikkert tæppe i dit hjem

Tæpper er igen moderne og dukker oftere og oftere op i huse og lejligheder, og det er godt, for udover deres dekorative funktion skal de også have en praktisk funktion. Lapin-tæppet, vi tilbyder, lever helt sikkert op til mange af vores forventninger. Det er primært et produkt:

    • fremstillet af 100% polyestergarn;
    • imiteret kaninpels;
    • hvor hver enkelt tråd er farvet på undersiden i en anden farve end på oversiden, hvilket skaber en visuel effekt, der giver indtryk af ægte kaninpels;
    • med en skridsikker og modstandsdygtig 3D MESH-tæppebagside, så tæppet vil give en høj grad af komfort og dæmpning mod knusning i hele dets levetid;
    • som kan vaskes i vaskemaskinen med programmet for sarte genstande ved en temperatur på højst 30° C.

Lapin skridsikre tæppe er den bedste løsning for dig, hvis du ønsker en attraktiv finish og en stueetage. Dette produkt vil se godt ud i stuen, soveværelset eller stuen. Det er sikkert for børn.

Vores tilbud omfatter også den samme type cirkulære tæpper, så vi opfordrer dig til at kombinere dem og skabe et attraktivt sæt.

 

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Follow us on Facebook